Kako je Telemach poskrbel, da je vaš dostop do Voyo vsebin to poletje še bolj enostaven

Ni poletja brez zabave. Tudi tiste, ki si jo pričaramo na naše male zaslone – ne glede na to, kje smo in s katero napravo najraje preganjamo dolgčas. Ko se pojavi potreba po dobrih vsebinah – naj bodo to filmi, serije, resničnostni šovi ali ekskluzivni športni dogodki – se vedno radi obrnemo kar na Voyo, ki pa je to poletje postal zvesti spremljevalec vseh Telemachovih uporabnikov.

Kako je Telemach poskrbel, da je vaš dostop do Voyo vsebin to poletje še bolj enostaven (foto: POPTV) POPTV
8. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Kar se tiče pretočnih vsebin smo postali že kar malce razvajeni. Nešteto je že razlogov, zakaj platforme s pretočnimi vsebinami postajajo nujni del vsakega gospodinjstva, zato je Voyo, kjer je zbranih več kot 9000 razlogov za zabavo, hitro našel svoje mesto med slovenskimi gledalci.

Ker hočemo stvari še hitreje

Smo že kar malce pozabili na tiste čase, ko smo po cel teden čakali na nov del naše priljubljene serije. Zdaj bi radi vse na enkrat in to točno takrat, ko imamo čas. Tu so pretočne vsebine v veliki prednosti, sploh Voyo, ki lahko svoje ekskluzivne naslove ponudi veliko prej, kot se potem predvajajo v sklopu rednega televizijskega sporeda. Bi radi gledali naslednjo sezono rekordno oboževane serije Ja, Chef? Voyo jo bo imel prvi in v celoti. Bi že danes pogledali naslednji del resničnostnega šova ali serije, ki je sicer na sporedu jutri? Voyo vam pri izbranih naslovih usliši tudi to željo.

Pretočnost povsod

Ko je Telemach že v začetku pomladi navil hitrosti prenosa podatkov vseh njihovih EON paketih, je divje hiter internet res dosegel čisto vsakega uporabnika. Ker radi svoje najljubše filme in serije pogledamo v največjih ločljivostih, tudi 4K, če je le na voljo, hitrost interneta poglavitno vpliva na kakovost te izkušnje. V toplejših dneh, ko nas narava kliče v svoj objem, lahko potem združimo kar dve čudoviti aktivnosti - sproščanje v naravi ob gledanju najljubših Voyo vsebin. 

Voyo za vse!

Ko imamo torej na eni strani naše želje po dostopu do zabavnih vsebin kjerkoli in kadarkoli, na drugi strani pa še hitrejših internet, je Telemach potem storil naslednji logični korak v zagotavljanju zadovoljstva svojih uporabnikov.

Do 31. avgusta lahko naročniki paketov EON Light ob podaljšanju vezave promocijsko aktivirajo paket VOYO za celo leto, naročniki EON Full pa za dve leti. Naročniki paketa EON Premium pa bodo odslej VOYO uživali kot neomejeni del paketa.

Voyo za vse torej, zato le izkoristite priložnost, da si lahko že na naslednji kavi izmenjamo mnenja o vrhunski seriji Družina (Porodica), ki predstavi zadnje dni pred aretacijo Slobodana Miloševića. Vas firbca, kako je ta serija videti? Tule je napovednik: