Kakšna čast! Ta slovenska manekenka je nastopila v reklami za prestižnega Bentleyja ...

23. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Kakšna čast! Ta slovenska manekenka je nastopila v reklami za prestižnega Bentleyja ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Nastopiti v reklami za tako prestižno avtomobilsko znamko, ni kar tako! Se strinjate? 

Ana Colja velja za eno najuspešnejših slovenskih manekenk. Njen zadnji projekt pa je še en dokaz za to. Slovenka je namreč nastopila v prestižni reklami za Bentley, eno najbolj cenjenih avtomobilskih znamk na svetu. 

Sodelovanje z eno najbolj prestižnih znamk 

Bentley je britanska avtomobilska znamka, ki po vsem svetu slovi kot sinonim za luksuz in prestiž. Znamka, ustanovljena leta 1919, je skozi desetletja postala ena izmed najprestižnejših avtomobilskih znamk, njena vozila pa so priljubljena med aristokracijo in zvezdniki svetovnega kova.

Bentleyji so znani po svojem brezčasnem dizajnu, vrhunski izdelavi in močnih motorjih – med najbolj priljubljenimi modeli so Bentley Continental GT, Bentley Bentayga in Bentley Flying Spur. Cene so prestižu primerne – osnovna cena za modele kot je Bentley Continental GT, se začne pri približno 200.000 evrih, medtem ko limite navzgor praktično ni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Colja 💙 (@anacolja)

Da so pri Bentleyju prepoznali potencial slovenske lepote, je tako velika čast. A Ana ni zgolj lep obraz pred kamero; je tudi strastna motoristka, kar dokazuje njena ljubezen do motociklov, o kateri je spregovorila v nedavnem intervjuju za Avto magazin.

V intervjuju je razkrila svojo motoristično pot, ki se je začela s Suzukijem. Po nekaj letih je presedlala na KTM, ki jo je navdušil s svojo zmogljivostjo in robustnostjo. Nazadnje je našla svojega popolnega sopotnika v BMW-ju, ki jo je prepričal z vrhunsko tehnologijo in izjemno vožnjo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan