Kakšna lepa gesta! Možakar je dolgo časa občudoval Bentleyja v izložbi, zato so mu uresničili željo in…

4. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Kakšna lepa gesta! Možakar je dolgo časa občudoval Bentleyja v izložbi, zato so mu uresničili željo in… (foto: Instagram)
Instagram

Možakar je dolgo časa skozi steklo opazoval rdečega Bentleyja, zato se je lastnik avtosalona odločil…

Ta neverjetna zgodba prihaja iz Indije, a v resnici, bi se lahko zgodila kjerkoli po svetu. Lastnik salona v Hyderabadu v Indiji je namreč vsak dan opazoval možakarja, ki je skozi okno razstavnega salona Saboo strmel v rdečega Bentleyja. Več kot očitno je bilo, da si ga možakar ne more privoščiti, saj tako kot veliko Indijcev, živi pod pragom revščine.

Lastnik avtosalona Nishant Saboo se je tako odločil, da možakarju ponudi prav posebno priložnost. Odločil se je namreč, da ga zapelje naokrog v svojem Lamborghiniju. Avtosalon Saboo, ki se nahaja več kot 1.000 km iz prestolnice New Delhi zastopa namreč najbolj prestižne avtomobilske znamke, ki si jih lahko privoščijo le redki. Razkorak med bogatimi in revnimi v Indiji je namreč še precej bolj izrazit kot kjerkoli drugod po svetu.

Varnostni posnetki in možakar, ki se je zajubil v Bentleyja

Ko je tako Nishant pregledoval varnostne posnetke kamer je opazil možakarja, ki se je večkrat ustavil pri oknu in opazoval prelestna vozila v salonu. Saboo je objavo delil na družbenih omrežjih in prosil ljudi, naj mu pomagajo najti moškega, da bi mu lahko omogočil sanjsko vožnjo na sopotnikovem sedežu. Po zaslugi številnih deljenj, so možakarja vendarle izsledili. In kot je mogoče razbrati iz objav, srečneža kmalu čaka prav posebna vožnja z Lamborghinijem.

Lepa gesta je prepričala tudi druge lastnike prestižnih avtomobilov, ki so se na omrežju odzvali s ponudbami, da ga tudi sami zapeljejo naokrog s svojimi vozili.

Preberite še: