Je to najbolj ekskluzivno držalo za ključe? Ko ste že mislili, da ta znamke na more več presenetiti…

30. 4. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Je to najbolj ekskluzivno držalo za ključe? Ko ste že mislili, da ta znamke na more več presenetiti… (foto: Koenigsegg)
Koenigsegg

To je najbolj 'noro' držalo za ključe. Namenjeno izključno lastnikom te prestižne znamke. 

Hudič je v podrobnostih! In pri Koenigseggu se tega dobro zavedajo. V ta namen so predstavili ekskluzivno držalo za ključe, ki ni nič manj fascinantno kot vozila omenjene prestižne znamke.

Oblikovalsko držalo za ključe na prvi pogled sploh ne izgleda kot držalo, zato je ob razkritju dizajna velik del sledilcev na družabnih omrežjih predvideval, da gre za parfum znamke Koenigsegg, morda za moško kolonjsko vodo.

Koenigsegg

Elegantno držalo za ključe je zasnoval sam Christian von Koenigsegg, ustanovitelj podjetja. Po opisu sodeč pa bodo držala za ključe namenjena lastnikom, saj se bo prav vsak kos ujemal s specifikacijami in podrobnostmi dotičnega vozila, ki mu bo ključ pripadal.

Kakšna bo cena?! 

Cena omenjenega izdelka sicer ni znana, a sklepati gre, da ne bo poceni. Če boste za usnjeno torbo odšteli nekaj manj kot 1.500 evrov, potem pričakujte, da boste držalo za ključe še precej bolj oklestilo vaš bančni račun. A če ste lastnik enega izmed prestižnih avtomobilov znamke Koenigsegg, denar zagotovo ni vaša največja skrb. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOENIGSEGG (@koenigsegg)

Da držalo za ključe iz aluminija ne bo samevalo, je za njegovo shranjevanje predviden tudi podstavek iz ogljikovih vlaken. Držalo je oblikovano kot aluminijasta kletka, ki na prvi pogled spominja na umetniško delo.

Koenigsegg se je pri dizajnu zgledoval po Fabergejevemu jajcu z dragulji. Razlika je le v tem, da ta ni okrašena z dragimi kamni in zlatom, ampak je tako kot avto, katerega ključ drži, izdelana iz ogljikovih vlaken, aluminija in alkantare.

Koenigsegg

Držalo za ključe, ki se odpre in omogoča, da vzamete ključ, nosi Koenigseggov znak in VIN številko avtomobila, ki mu ključ pripada. 

"Celoten paket je natančno zasnovan tako, da zagotavlja mikrometrsko popolno prileganje ključa v držalo in držalo v ohišju," so zapisali pri proizvajalcu avtomobilov. 

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk