Lamborghini za vsakogar? V njegovih zvokih boste sedaj lahko uživali tudi doma

14. 5. 2024 | Miha Rušnik
Deli
Lamborghini za vsakogar? V njegovih zvokih boste sedaj lahko uživali tudi doma (foto: Lamborghin)
Lamborghin

Italijani se res dobro zavedajo, da je zvok ključen del dobre izkušnje pri avtomobilih!

Če vprašate avtomobilske navdušence, je zvok dvanajstvaljnika ena najlepših simfonij, a kaj ko toliko valjev poje v le malo avtomobilih. Tudi deset, osem ali šest valjev je lepo slišati, a kaj ko so avtomobili vse tišji in tišji, še posebej z elektrifikacijo - čeprav nekatere znamke dodajo zvok tudi električnim!

Lamborghini

Pri Lamborghiniju očitno dobro vedo, kako pomemben je zvok pri avtomobilih, saj biki prav gotovo niso tihi. Nekateri modeli namreč s serijskim izpušnim sistemom brez težav prekoračijo omejitve hrupa na dirkališčih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy (@gintani.jimmy)

Moči so združili s podjetjem Technics, ki izdeluje tudi avdio opremo - tudi gramofone. Tako lahko zdaj kupite lamborghini gramofon, poleg pa dobite še vinilno ploščo z izbranimi italijanskimi simfonijami! Vinilka spominja na platišče Revuelta, poleg njegovega zvočnega podpisa pa lahko na njej slišimo še V12 iz modelov 400GT, Miure, Countacha, Murcielaga in Diabla.

Lamborghini

Kaj je lepšega: sončna nedelja, odlična hrana, izbrana družba, smeh in dobra volja, medtem ko iz gramofona rohnijo zvoki Lamborghinijevih dvanajstvaljnikov!

Lamborghini

Preberite še:

🖉

 

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan