Lamborghini Huracan STO kot darilo za 18. rojstni dan?! Ta 'oče' se je pošteno izprsil…

13. 4. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Lamborghini Huracan STO kot darilo za 18. rojstni dan?! Ta 'oče' se je pošteno izprsil… (foto: Profimedia)
Profimedia

Pozabite na rabljena vozila, ta oče je svojemu sinu ob polnoletnosti podaril samega Lamborghinija Huracana STO.

O avtomobilu kot je Lamborghini Huracan STO sanjajo mnogi avtomobilski navdušenci, a le redki imajo v življenju priložnost postati lastnik tega vse prej kot poceni superšportnika.

Vozilo, čigar cena se giblje okrog 300.000 evrov pa je pred kratkim pristalo v zbirki 18. letnika, kot očetovo darilo ob polnoletnosti. Tarusha Rungto je srečni trenutek, v katerem so se mu uresničile sanje in je postal lastnik prelestnega Lamborghinija, delil s svojimi sledilci. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarush Rungta (@tarushrungta)

18-letnik je namreč velik avtomobilski navdušenec, ki ima to prednost, da je njegov oče Vivek Kumar Rungta. Poslovnež in investitor, ki se ukvarja z načrtovanjem dogodkov, je namreč svojega sina ob 18. rojstnem dnevu presenetil s povsem novim Lamborghinijem. Mladenič vsekakor ni zadrževal navdušenja, ko mu je oče pri uradnem trgovcu Lamborghinijev odkril ekscentrično rumenega Huracana STO. 

Ni presenetljivo, da se je Tarush, ki je sicer velik oboževalec Lamborghinijev, na omrežjih zahvalil svojemu očetu, ki je njegov 18. rojstni dan naredil več kot čaroben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VKR - Vivek Kumar Rungta (@vivekkumarrungta)

»Prekipevam od ljubezni in hvaležnosti do očeta, ki je naredil moj 18. rojstni dan več kot čaroben s tem ko mi je poklonil avtomobil mojih sanj,« je zapisal 18-letni Tarush. Le kdo ne bi bil navdušen ob rohnenju superšportnika s 5,2-litrskim motorjem V10, ki s svojo aerodinamično obliko privlači poglede, kjerkoli se pojavi.

Toda Huracan STO ni edini dragulj v Tarushevi garaži. Mladenič se kljub rosnim letom ponaša z impresivno zbirko, ki vključuje Teslo Model X in Hummerja EV ter več drugih dih jemajočih zveri.

Nekaj je gotovo - to je rojstnodnevno darilo, ki ga zlepa ne bo pozabil.

Preberite še: