Legendarna igrica Need for Speed bo združila moči s tema modnima velikanoma, uganete zakaj?

Ustvarjalci legendarne igrice Need for Speed so pred časom razkrili sodelovanje z blagovno znamko ulične mode,  kmalu pa naj bi združili moči tudi z dvema modnima velikanoma.

Legendarna igrica Need for Speed bo združila moči s tema modnima velikanoma, uganete zakaj? (foto: Criterion) Criterion
9. 11. 2022

Ste tudi ljubitelji te igrice? Če je vaš odgovor pritrdilen, vas bo morda razveselilo dejstvo, da si lahko v prihodnosti obetate še malo bolj modno naravnanih funkcij.

Govora je o partnerstvu z znamkama Versace in Puma, ki bi v Need for Speed ​​Unbound omogočila široko izbiro oblačil, s čimer bi lahko igralci izrazili stilsko vizijo visokega življenja.

Preberite si še: Dirkač Nascarja pod vplivom računalniških igric izpeljal takšen neverjetni manever!

Poleg Palace Skateboards sta EA in Criterion potrdila sodelovanje z ikoničnimi modnimi znamkami, kot so Versace, Puma, Namilia, Danielle Guizio in številnimi drugimi.

Za nameček bodo lahko igralci svoje like med igro opremili z vrsto slovitih svetovnih znamk, od Vans in Champion do Napapijiri.

Po navedbah EA bo modne vsebine v igri Need for Speed ​​Unbound urejala modna direktorica in glavna urednica britanske kulturne revije Wonderland – Toni-Blaze Ibekwe.

Versace bo v Need for Speed ​​Unbound vnesel svoj prestižni slog s tekmico Meduzo, ki kot ulična dirkačica oživi uporniško energijo Versacejeve ženske in njen sijajni glamur.

Puma prinaša hitrost z likom Racer Chase, ki vozi poseben Pumin Porsche 911 GT3 RS. Igralci se lahko potegujejo za 13 drugih ekskluzivnih Puminih izdelkov, vključno s trenirkami, puloverjem in jakno.

Različica Need for Speed poimenovana Unbound predstavlja odmik od tipične igrice, kar se vizualnega sloga kot celostnega koncepta tiče, saj združuje elemente ulične umetnosti z najbolj realističnimi avtomobili v zgodovini franšize.