Mate Rimac išče nove delavce, a takšnega odziva ni pričakoval

31. 10. 2023 | Nika Arsovski
Deli

»Zakaj potrebujemo 50 ličarjev za eno Nevero letno?«

Podjetje Bugatti Rimac je pred časom objavilo, da želijo v naslednje pol leta zaposliti več kot 50 novih delavcev, novo delovno moč pa iščejo predvsem za oddelek lakirnice.

Vsi avtoličarji se bodo izobraževali v sklopu akademije Bugatti Rimac, plačano usposabljanje pa bo trajalo od 6 do 9 mesecev.

Delovna mesta so razpisana za tovarno Rimac Campus v Kerestincu pri Zagrebu. Nič nenavadnega, mar ne? A ljudje so se precej burno odzvali na objavo podjetja. 

Pod objavo podjetja se je namreč pojavila kopica komentarjev, ki so izstrelili strupene puščice zoper električne avtomobile in Rimčev uspeh.

V resnici so se obregnili ob to, da podjetje potrebuje več kot 50 ljudi, glede na to, da gre za ekskluzivne avtomobile, ki si jih ne more privoščiti vsak.

Očitno so stopili tudi na živec Mateju Rimcu, ki se ni mogel upreti in se je odzval na vse zlobne komentarje s posnetkom, objavljenim na Facebooku.

V posnetku se je Mate podal na ogled tovarne, za vse dvomljivce pa preštel število Never, ki so trenutno v izdelavi. Naštel jih je 20.

Objavo je pospremil z besedami: »Ma, naredili so en avto in zdaj menjajo barve.« in »Zakaj potrebujemo toliko ličarjev za eno Nevero letno?«.

Sicer pa to ni prvič, da se je Rimac odzval na zlobne komentarje.

Pred natanko enim letom se je v posmeh tistim, ki so ga označili za 'prodajalca megle', odzval z registrsko tablico Nevere v oddaji Top Gear – »ZG-MAGLA-1«.

Preberite še: Nemci beležijo velik porast avtomobilskih kraj, najbolj 'zaželen' med tatovi pa je ta Jeep…

BONUS VIDEO: To so skrite slabosti (in prednosti) električnih avtomobilov!