Neverjeten nabor avtomobilov, s katerimi so se na ples pripeljali maturantje ...

5. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Kaj mislite, je to nekaj običajnega ali so šli predaleč?! 

Slovenski dijaki so v preteklih tednih zaključek šolanja proslavili z maturantskimi plesi, a čeprav ta 'tradicija' tudi v Sloveniji ni prav poceni, se ne more primerjati z denarji, kakršni se obračajo čez lužo. 'Prom night', ki ga v slovenščini tolmačimo kot maturantski ples, je v ZDA eden najpomembnejših dogodkov v življenju mladine. Maturantski ples srednješolcev v Miamiju pa je nekako izgledal kot avtomobilski salon, saj se je na njem zvrstila vrsta prelestno dragih avtomobilskih konjičkov.

Instagram

Če so vas na maturantski ples pripeljali starši s svojimi precej običajnimi avtomobili, boste ob voznem parku dijakov šole Miami Northwestern dobili mešane občutke. Mladeniči in mladenke so se namreč ob tem prav posebnem večeru pred vhod pripeljali z številnimi ekstravagantnimi vozili.

Instagram

 Pred dvorano se je tako zvrstila kopica Mercedesov razred G, manjkali niso niti strupeni Lamborghiniji in Rolls-Royci. Še več, med voznim parkom je bilo opaziti celo Cybertruck.

Seveda to še zdaleč ni prvič, po objavah na omrežjih sodeč je to postala prava tradicija tamkajšnjih šolskih plesov. Kot gre razbrati iz komentarjev, je to za Miami Northwestern precej običajna praksa, le da so tokratni učenci poskrbeli še za malce več glamurja. Ni potrebno omenjati, a očitno so imele izposojevalnice avtomobilov to noč veliko dela.

Instagram

Preberite še:

Novo na Metroplay: Z okušanjem v možganih delaš knjižnico okusov | Mojmir Šiftar