Moto vloger z ameriškega juga, ki na mesec pospravi v žep več tisočakov

Če v iskalnik vtipkate Do It with Dan, boste naleteli na kopico posnetkov, le s težavo pa se boste dokopali o zajetnejši količini informacij o priljubljenem vloggerju Danu. You Tuber, ki se navdušuje nad motociklizmom in avtomobilizmom, pa je iz svoje otroške ljubezni ustvaril pravi mali imperij.

Moto vloger z ameriškega juga, ki na mesec pospravi v žep več tisočakov (foto: YouTube) YouTube
8. 3. 2022

28-letnik spretno skriva svojo pravo identiteto, saj boste med brskanjem po spletu našli le njegovo vlogersko ime Do It with Dan. V prvi vrsti moto vlogger, ki na svojem You Tube kanalu deli izkušnje z različnimi motociklističnimi pošastmi, je sicer tudi navdušen igralec računalniških igric. Njegov igralniški kanal se imenuje  HooliganPlayground.

Kaj pa je o Danu znanega?

Dan prihaja iz ameriškega juga, natančneje iz južne Georgie. Njegov You Tube račun je nastal decembra 2013, prvi objavljeni video pa je fant naslovil z "Wheelie Practice With Dan." Tri leta kasneje je število sledilcev preseglo pol milijona, danes jih ima 1,26 milijona. Dan motorje uporablja predvsem za zabavne dogodivščine, ne redko pa zaide tudi v težave, a se vsakič nova reši s pravo mero humorja.

Njegov spletni profil pa ni namenjen le avtomobilizmu in motociklizmu, temveč se rad obregne tudi ob tatuje, za šalo tudi ob posteljen vzmetnice. Ni pa vse hec. Pogosto namreč Dan deli tudi varnostne nasvete na dveh kolesih, ponuja pa tudi vrsto moto testov. Na njegovem Instagram profilu boste našli vrsto humornih memejev.

Nenavaden in humoren

Dan je znan po tem, da v svoje videe rad vključi vrsto humornih idej. Tako je pred časom posnel video, v katerem razvaža pice, za to pa je uporabil kar Lamborghinija. Na njegovo streho je pritrdil znak Domino pic, s čimer je pritegnil veliko pozornosti. Posnetek je bil doslej deležen že več kot 3,5 milijona ogledov. Znan pa je predvsem po motociklističnih vsebinah, zaradi česar mu sledi veliko moto navdušencev.

Moto vlogger je očitno našel zabaven način, ki mu prinaša tudi precejšne vsote denarja. Mesečno na  You Tube namreč zasluži kar 7 tisoč ameriških dolarjev, njegovo premoženje pa je ocenjeno na pol milijona ameriških dolarjev.