Nakup rabljenega Das WeltAuto vozila je zagotovljeno varen nakup

Za vsako vozilo iz programa Das WeltAuto je jasno, da ne skriva nobenih napak in poškodb, kar potrjuje tudi garancija in pa jamstvo RV Plus.

Nakup rabljenega Das WeltAuto vozila je zagotovljeno varen nakup (foto: Das WeltAuto) Das WeltAuto
4. 9. 2019

Riziko nakupa rabljenega vozila je riziko, ki se mu praktično ne moremo izogniti. Ne glede na to, kako dobro je avtomobil videti, nikoli ne bomo točno vedeli, kdo vse ga je pred nami vozil in kako. Redkokdo nam tako lahko zagotovi, da navzven sijoč avtomobil v nekaj dneh po nakupu ne bo pokazal svoje temne plati in vas pustil na cedilu nekje ob cesti. A k sreči imamo možnost, da se temu izognemo. Ponuja jo podjetje Porsche Inter Auto, reče pa se ji Das WeltAuto.

Ko kupujete rabljeno vozilo programa Das WeltAuto, ste namreč lahko prepričani, da gre za avtomobil, ki je bil na eni  strani preverjeno le malo uporabljen, na drugi strani pa redno vzdrževan in servisiran. Že s tem se močno izognemo nepotrebnemu tveganju, ki ga lahko prinese nakup rabljenega avtomobila. Nenazadnje tudi pri Porsche Inter Autu prav vsak avtomobil še preden pride v njihovo ponudbo izdatno pregledajo in odpravijo vsakršne morebitne nepravilnosti, zaradi česar lahko vozilo znova dobi takšno podobo, kot jo je imelo takrat, ko je zapeljalo iz prodajnega salona.

Takšen nivo pozornosti, kot ga rabljenim vozilom v svoji ponudbi namenijo znotraj programa Das WeltAuto se kupcem poplača dvojno. Ne le, da bodo prejeli brezhibno vozilo, pač pa bodo lahko brezskrbni tudi v primeru okvare, za katero niste odgovorni sami. Za to bo poskrbelo jamstvo RV Plus, ki ga je moč pridobiti za vsa vozila do starosti osem let in z do 175.000 prevoženii kilometri. Tovrstno jamstvo namreč krije vse stroške servisnih posegov in nadomestnih delov, pri čemer pa bo vozilo strokovno popravljeno v eni izmed pooblaščenih delavnic znamk Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche. Tveganja torej tudi v tem primeru ni.

Vsekakor pa velja navesti še nekaj dobronamernih nasvetov, v kolikor se lotevate nakupa kateregakoli rabljenega avtomobila:

·         rabljeno vozilo kupujte pri priznanem trgovcu, kot je recimo Porsche Inter Auto;

·         izberite vozilo in preverjene ponudbe blagovne znamke Das WeltAuto;

·         preverite vozilo in njegovo zgodovino;

·         zapeljite se na testno vožnjo in preverite delovanje vseh sklopov vozila;

·         preverite, ali je bilo vozilo redno vzdrževano in

·         ne pozabite na garancijo oziroma jamstvo.

Ponudbo prav vseh rabljenih vozil Das WeltAuto si sicer lahko ogledate tudi na spletu – celotna ponudba se nahaja na tem spletnem mestu – veseli pa vas bodo tudi, če se boste oglasili tudi v kateri izmed poslovalnic podjetja Porsche Inter Auto po Sloveniji. Seznam in lokacije le-teh si lahko ogledate nekoliko nižje.

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5

1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300

http://www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78

1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600

http://www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a

2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300

http://www.porschemaribor.com

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150

2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660

http://www.porscheptujskacesta.com

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10

6000 Koper - Capodistria

Tel.: (+386) 5 61 16 500

http://www.porschekoper.com