Neymar z nožem nad soigralčev avtomobil! Se obeta "povračilni ukrep"?

11. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Je njegovo maščevanje šlo predaleč?!

Nogometni zvezdnik Neymar, ki okreva po poškodbi, zaradi katere bo z nogometnih igrišč odsoten predvidoma 8 mesecev, očitno ni ljubitelj potegavščin. Sploh, če je glavna 'žrtev' le teh on sam. Pa vendar se številni sprašujejo, če je šel tokrat s svojim maščevanjem predaleč.

Instagram

Vse skupaj se je začelo, ko je Al-Hilalov branilec Renan Lodi Neymarju zavezal skupaj vezalke na čevljih, zaradi česar je Brazilc potreboval kar nekaj minut, daj ih je odvezal. Kmalu pa se je, na prvi pogled nedolžna potegavščina, prelevila v precej manj nedolžno maščevanje. Lodiju se niti sanjalo ni, kako resno bo Neymar vzel njegovo šalo.

Spravil se je na pnevmatike 

Neymar je vzel v roke nož in se odpravil naravnost na parkirišče, kamor so nogometaši moštva, ki je osvojilo savdsko poklicno ligo, parkirali svoja vozila.  Tam je bil parkiran tudi Lodijev luksuzni avtomobil Genesis G80, Neymar pa je z nožem prerezal vse štiri pnevmatike vozila. Le malo je verjetno, da bi Lodi v prtljažnik lahko pospravil kar štiri rezervna kolesa, ni res?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Glede na to, da sta objavo s potegavščino na svojem družabnem omrežju delila tako Lodi kot Neymar, so številni prepričani, da poteza Brazilca le ni bila spontana, temveč dobro načrtovana. Oba skupaj sta na objavo dobila skoraj 2,6 milijona odzivov, Lodi pa se je na družabnem omrežju X šaljivo obregnil tudi ob Neymarjevo novo avtomobilsko pridobitev: »Naslednja sezona je dolga. Nestrpno čakam na tvoj Rolls-Royce.«

Instagram

Neymar je namreč v začetku tega leta postal ponosni lastnik novega Rolls-Royce Ghosta, zanj pa je odštel nekaj več kot 350.000 evrov. Na Instagramu je svojo novo avtomobilsko pridobitev ponosno poimenoval kar 'moj novi otrok', z razkošnim avtomobilom pa je njegova zbirka postala še bogatejša.

Bogata avtomobilska zbirka 

Že lani si je namreč omislil Aston Martina DBX  in omejeno izdajo Lamborghini Veneno Roadsterja. Lambo, ki ga poganja atmosferski 6,5-litrski V12 motor, je ocenjen na 4,5 milijona dolarjev. To pa še ni vse, v Brazilčevi zbirki so še Maserati MC12, Ferarri 458 Italia in Audi R8 Spyder. Neymar naj bi bil tudi eden redkih, ki ima v lasti 3,5 milijona dolarjev vreden Lykan Hypersport.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu