Ni denarja, ni panike! Široko boste zazijali ob pogledu na tega Chryslerja 300

Včasih niti ne potrebuješ veliko denarja, ampak le nekaj iznajdljivosti.

Ni denarja, ni panike! Široko boste zazijali ob pogledu na tega Chryslerja 300 (foto: Facebook) Facebook
10. 12. 2022

Je to res Chrysler?! Če boste malo bolj površno pogledali, boste morda v njem videli kar Rolls-Roycea Phantoma. Lastnik, ki je svoje vozilo ponudil na platformi Facebook Marketplace, je svojega 15 let starega Chryslerja 300 do podrobnosti predelal kar sam.

Tako je nastalo vozilo, ki na prvi pogled marsikoga spomni na prestižnega Rolls-Roycea Phantoma. Avtomobil je vse prej kot neopazen, temveč brez dvoma poskrbi, da se bodo za vami na cesti obračali pogledi. Marsikoga pa boste tudi spravili v smeh.

Karoserija vozila je oblikovana v slogu omenjenega Phantoma, temu primerna je tudi izbira barv in materialov. Vse prej kot skromno, če se strinjate. Od izrazite maske in masivnih 24-paličnih platišč v zlati in vijoličasti barvi pa do steklene strehe z dodatki semiša.

Preberite si še: 14-letni kriptomilijonar se hvali z »noro« zbirko avtomobilov, a tukaj nastopi manjša težava ...

Tudi notranjost je vse prej kot neopazna. Sedišča v kombinaciji belega usnja in temno vijoličnega semiša z velikimi napisi, ki vas opozarjajo, da se vozite kot prav plemstvo.

Očitno pa se je lastnik naveličal te kraljevske kočije, zato se je odločil, da ji poišče novega lastnika. Izklicna cena za vozilo je 25 tisoč dolarjev.

Daleč od tega, da bi šlo za cenovno ugodno kupčijo. Sploh če pomislite, da ima vozilo za seboj že 177 tisoč prevoženih kilometrov.

Cene Chryslerjev 300 z letnico 2007 (in več kot 100 tisoč prevoženimi kilometri) se namreč gibljejo okrog nekaj tisoč evrov, a očitno lastnik v tem primeru stavi na edinstven dizajn in »prestiž«.

Če pa vas avtomobil slučajno zavede, je brez dvoma ugodnejši od Phantoma. Cene slednjega se začnejo pri več 100.000 evrih.