Ob tej avtomobilski zbirki se vam bodo cedile sline, saj se v njej skriva vrsta superšportnikov in filmskih ikon

Oglejte si noro zasebno zbirko superavtomobilov, imenovano kar Batcave.

Ob tej avtomobilski zbirki se vam bodo cedile sline, saj se v njej skriva vrsta superšportnikov in filmskih ikon (foto: YouTube) YouTube
12. 1. 2023

Kaj je v garaži? Morda avto ali dva, motorno kolo in nekaj orodja, s katerimi popravimo kakšno manjšo zadevico pri avtomobilu. To je povečini to. A za nekatere je garaža veliko več.

Kapow Racing Batcave je ena tistih garaž, ki se je nihče kaj dosti ne bi branil.

Poleg izjemne zbirke bolj ali manj znanih avtomobilov, zbirateljskih primerkov in superavtomobilov je namreč pravo utelešenje t. i. »mancave« (op. moškega brloga). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kapow Racing (@kapowracing)

Priljubljeni vloger Shmee oz. Tim Burton je pred časom dobil priložnost, da v ta brlog pokukajo tudi njegovi sledilci. Lastnik tega brloga je namreč njegov dober prijatelj, a dostop do zbirke ni mogoč za vsakogar. Še več, mobilni telefoni, snemanje in posnetki bojda celo niso zaželeni. To pa ne velja za vse, vsaj za slovitega avtomobilskega vplivneža ne. 

Kapow Racing Batcave je dom ene najbolj zanimivih avtomobilskih zbirk na zemeljski obli.

V njej je tudi avtomobilsko dvigalo BendPak s tremi sklopi, ki se razteza do osem vozil na vrsto, medtem ko je na njegovi nasprotni strani zbran šopek po meri izdelanih vozil.

Občudujete lahko Porsche Speedsterja, pa Nissana 240Z in 280Z itd. Fantastična zbirka vključuje tudi ikonične filmske avtomobile in superšportne avtomobile omejene izdaje.

Med njimi je Aston Martin Vantage Bond Edition, z nekaterimi funkcijami, ki jih lahko sicer občudujemo v Bondovih filmih. Tu je še druga generacija Acure NSX, ob njem pa SLS AMG z Gullwing vrati in Ferrari 360 Modena. Oba superšportnika imata redko barvno shemo in kombinacijo notranjega oblazinjenja. 

V zbirki so prisotni tudi posebni avtomobili, kot sta Heritage Ford GT in Chevy Corvette C8, ki sta sodelovala na dirki Gumball 3000 od Toronta do Miamija.

Del zbirke so tudi originalni Batmobile, Ford Mustang iz Bullitta, Bondov ikonični Aston Martin DB5 in časovni stroj DeLorean iz franšize Nazaj v prihodnost.

Kot pojasni Shmee, teh avtomobilov za časa snemanja ni bilo v garaži, saj so posojeni številnim muzejem. 

Zanimivo je, da sta v tem moškem brlogu našla prostor tudi dva električna avtomobila: Ford Mustang Mach-E in originalna Fisker Karma.