Mladi britanski zvezdnik je ljubitelj klasikov, takšna je njegova zbirka

Angleški glasbeni zvezdnik in igralec Harry Styles je precej večji avtomobilski navdušenec, kot na prvi pogled izgleda. V njegovi zbirki namreč najdemo vrsto zanimivih jeklenih konjičkov, od ikoničnih evropskih vozil do avtomobilskih klasik. Izbrali smo četverico najbolj nenavadnih.

Mladi britanski zvezdnik je ljubitelj klasikov, takšna je njegova zbirka (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2022

Harry Styles morda ni ime, ki pri odraslih zbudi kakršnekoli občutke, zato pa je toliko bolj priljubljen med mlajšimi generacijami. Glasbenik, ki velja za mlado pop ikono namreč šteje 28 let, na prvi pogled ne izgleda kot navdušenec nad avtomobilskimi konjički.

Bolj kot njegova garaža so medijem zanimive njegove modne oprave in glasbene uspešnice. Kljub temu pa se mladenič lahko pohvali z zavidanja vredno zbirko avtomobilov, v kateri vsak najde nekaj zase. Preverimo četverico najbolj zanimivih jeklenih konjičkov iz Stylesove zbirke.

Audi R8 Coupe

Še preden je dopolnil 20. let si je glasbenik privoščil slovitega Audija R8, ki je dolgo časa veljala za njemu najljubšega. Z njim je prevozil dobršen del angleških cest, nič nenavadnega ni bilo, da ga je avtomobil pospremil tudi na bolj gala dogodke.

Mercedes-Benz 230SL

Od sodobnih avtomobilov pa do ikoničnih klasik, Mercedes-Benz 230SL je brez dvoma precej starejši od glasbenika. Prav po čudovitem predstavniku nemške avtomobilske znamke pa je bilo jasno, da ima tudi Styles skrito strast do starodobnikov. Z belo avtomobilsko ikono se še dandanes rad zapelje po Hollywoodskih cestah, udobno zleknjen v črne usnjene sedeže.

Ferrari Dino 246 GTS

To ni edini Ferrari v Stylesovi garaži, kljub temu pa s svojim videzom brez dvoma izstopa. Dokaj redek avtomobil odlikuje 2,4-litrski V6 motor, ki mu omogoča izjemne pospeške in končno hitrost do  235 km/h. Stylesov Ferrari Dino je pobarvan v uradno Ferrarijevo rumeno in je dandanes vreden več kot 360 tisočakov.

Jaguar E-Type Roadster

Avtomobilska znamka z bogato zgodovino je na ceste postavila enega najbolj privlačnih avtomobilov današnjega časa - Jaguar E-Type Roadsterja. Po nekaterih navedbah naj bi Harry izbiral med Porschejem 911 in Jaguarjem E-Type Roadster ter izbral slednjega.