Katarina Čas v Mastercard® podkastu navdiha z Borutom PahorjemOsvojila je Hollywood in Leonarda DiCapria

Slovenska igralka in TV voditeljica Katarina Čas se lahko pohvali z zavidljivo igralsko kariero. Borutu Pahorju je v podcastu zaupala, kako se je vse skupaj odvijalo in kako je prišla do Martina Scorseseja in Leonarda DiCapria.

24. 5. 2023

Volk z Wall Streeta je zagotovo vrhunec njene igralske kariere, najbrž pa niste vedeli, da je hkrati to tudi eden najljubših filmov Boruta Pahorja. Kolikokrat ga je pogledal, je Katarini Čas zaupal v podcastu.

Dotaknila sta se tudi njenih drugih projektov, saj je igralka igrala v številnih tujih in domačih filmih in serijah, trenutno pa jo lahko spremljamo v humoristični seriji Ja! Chef, v kateri igra vodjo restavracije Piko Golob. Vabljeni k poslušanju podcasta, v katerem boste izvedeli tudi več o njenih prihajajočih projektih.

Ne zamudite tudi naslednje epizode podkasta, ki prihaja kmalu!

Vabljeni na MetroPLAY, kjer si lahko ogledate vse epizode Mastercard® podkasta navdiha z Borutom Pahorjem. Naš nekdanji predsednik republike se pogovarja z izjemnimi Slovenkami in Slovenci, ki so na svoji poti ustvarili neprecenljive zgodbe, vredne preučevanja. Je nefiltrirano potovanje skozi njihove izkušnje, o odkrivanju njihovega potenciala, preseganju ustaljenih okvirjev in ustvarjanju izpopolnjenega življenja.

Vsebino omogoča Mastercard®.