Par krogov s Fordom Mustangom Gen2? Prisluhnite odzivom tega priljubljenega televizijskega voditelja

Ti kriki so skorajda preglasili Mustangov motor.

Par krogov s Fordom Mustangom Gen2? Prisluhnite odzivom tega priljubljenega televizijskega voditelja (foto: Ford M) Ford M
19. 1. 2023

Dirkalnik Ford Mustang Gen2 Supercar je skoraj tako glasen kot kričanje slovitega Jimmyja Fallona. Naokrog ga je zapeljal kar Fordov generalni direktor Jim Farley, sicer dirkač in velik ljubitelj hitrosti.

Komik in voditelj oddaje The Tonight Show Jimmy Fallon je zbral pogum in sedel na sovoznikov sedež Forda Mustanga Gen2.

Na dirkaško različico priljubljenega avtomobila, ki je prirejen za tekmovanje v avstralskem prvenstvu Supercars. Gre za šasijo Fordovega Falcona, na katero so pritrdili karoserijo prihajajočega Mustanga S550.

Leta 2023 prihaja tudi nova generacija dirkalnega Mustang Supercarja, ki bo imel povsem novo šasijo - jasno pa tudi nov motor in vse kar spada zraven.

Avtomobil se je zapodil po stezi v michiganskem Pontiacu. Za volan je sedel izvršni direktor Forda, sicer občasni dirkač Jim Farley, zato ni čudno, da je ob začetnem pospeševanju televizijski voditelj za nekaj časa kar okamnel. Čeprav gre sprva le za nekaj »počasnih ogrevalnih krogov«.

Falon je seveda svojemu poklicu primerno dober igralec, a sumimo, da ga je nekajkrat prevzela povsem iskrena zaskrbljenost oziroma groza.

Kmalu pa se iz njegovih ust razležejo tudi kriki navdušenja, ki dajo gledalcu vedeti, da v hitrosti nadvse uživa.