Bolj poseben dostavni avtomobil boste težko našli! (VIDEO)

Ob vsem dežju v zadnjih dneh je poln avto vode zadnje, kar si želite ...

Bolj poseben dostavni avtomobil boste težko našli! (VIDEO) (foto: Supercar Blondie) Supercar Blondie
21. 5. 2023

Supercar Blondie je spletna vlogerka in vplivnica, ki na svojih kanalih pogosto deli nenavadne in redke avtomobile, zdaj pa je svojim sledilcem pokazala nekaj res posebnega, čeprav je to v osnovi Volkswagnov hrošč z več kot 200.000 prevoženimi kilometri.

Akvarij ali podmornica?

Proces predelave je trajal kar 3 leta, v tem času pa so iz notranjosti odstranili vse, razen volana, obvolanskih ročic in pedalov ter ga dobro zatesnili, da so nato lahko vanj nalili vodo. Vso elektroniko in druge sestavne dele kabine, ki so ključni za vožnjo, so prestavili v sprednji del avtomobila. Da se voznik in sopotnik na poti ne bi utopila, so na zadnji del avtomobila dodali še dve jeklenki s kisikom. Zaradi dodatne teže vode so morali prilagoditi tudi vzmetenje.

Dostava!

Avtomobil je nastal v sodelovanju z dostavnim podjetjem Deliveroo, ki v Dubaju na dom dostavlja hrano in druge dobrine. Tako so s poplavljenim hroščem srečnežu dostavili suši. Za še večje presenečenje bi lahko ob naslednji vožnji v notranjost avtomobila dodali še nekaj rib.

Fotografije: Supercar Blondie

Preberite še: To je 5 avtomobilov, s katerimi boste brez težav (in večjih popravil) nanizali tudi več kot 800 tisoč kilometrov

Priporočamo tudi: Nepridipravi v Kopru skušali ukrasti Harley-Davidsona, a niso računali na …