Preverite jahto, na kateri te dni v Dalmaciji dopustujejo Woody Harrelson, Chris Rock in ostala smetana

24. 7. 2022 | Nika Arsovski
Deli
Preverite jahto, na kateri te dni v Dalmaciji dopustujejo Woody Harrelson, Chris Rock in ostala smetana (foto: yachtcharterfleet.com)
yachtcharterfleet.com

Te dni po Jadranu pluje veličastna jahta Serenity, z neverjetno zvezdniško zasedbo. Na njej namreč dopustujejo igralec Chris Rock z novo izbranko Lake Bell, pa njegova igralska kolega Woody Harrelson in Sacha Baron Cohen ter celo bobnar Metallice Lars Ulrich.

Najprej so jo opazili v Splitu, nato še v bližini Hvara in Korčule. Jahto Serenity ni mogoče spregledati. Velikanska lepotica je bila zgrajena 2004, sprva kot jahta Tu Moana, leta 2017 pa so jo lastniki pošteno prenovili in preimenovali. Kar 72 metrov dolga jahta lahko gosti do 30 oseb, ki se lahko udobno namestijo na vrsti palub z udobnimi zofami in ležalniki.

Na glavni palubi se nahaja zastekljen osrednji dnevni prostor z velikim središčnim barom. Tu so ogromna jedilna miza in stoli, kjer lahko zajtrkujete ali večerjate s pogledom na veličastno obalo in morski horizont.

Na ladji se nahaja en glavni apartma in šest VIP apartmajev ter osem posameznih sob. Poleg teh je na jahti še vrsta zabavnih aktivnosti, zaradi česar vam brez dvoma nikoli ne bo dolgčas, med drugim tudi zasebna kino dvorana in telovadnica.

Za goste skrbi 30-članska posadka, ki izpolni vse vaše želje.

Ocenjujejo, da tedenski najem luksuzne jahte stane najmanj 450 tisoč evrov, spet drugi so prepričani, da se cena povzpne vse do milijona. Super jahta je sicer na voljo za najem v Grčiji, Franciji, Monaku, Črni Gori, Turčiji in na Hrvaškem, pozimi pa lahko z njo plovete po Arabskem zalivu, Indijskem oceanu in JV Aziji.

Cena jahte na trgu pa je še nekoliko višja, zanjo bi namreč odšteli 45 milijonov evrov.

No, zvezdniški gostje si to brez težav privoščijo. Soustanovitelj Metallice Lars Urlich in igralska smetana z Woodyjem Harrelsonom ter Chrisom Rockom na čelu namreč vse od 2018 dopustuje skupaj.

Preberite si še: Rusija se bliža popolnemu zlomu avtomobilskega trga

Pogosto se jim pridruži tudi igralec Matthew Mcconaughey, ki je sicer z družino letos dopustoval v Grčiji, kasneje pa se pridružil prijateljem na Jadranu.