SAMO ZA ŽENSKE: SportklubTV išče komentatorke

Radi spremljate športni program ali pa ste sami športnica? To je idealna priložnost, da postanete del komentatorske ekipe na SportklubTV. Hitro se prijavite!

26. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

SportklubTV je edina TV v Sloveniji, ki že dalj časa sama načrtno izobražuje svoje komentatorje. Z uspešnimi razpisi je vzgojila že štiri generacije komentatorjev, ki so vse pogosteje med nosilci hitro rastoče programske ponudbe Sportklub TV na področju Slovenije.

Na SportklubTV si želijo v posebni akciji pridobiti komentatorke za nogomet in tenis. Morda ste se vprašale zakaj prav nogomet in tenis? Odgovori so preprosti: teh športov je največ na programih SportklubTV, so najbolj gledani in konec koncev, tenis je uveljavljena športna zvrst med ženskami, nogomet pa je panoga, ki iz dneva v dan pridobiva pri vse več privrženk, tako pred TV zasloni kot tudi na igriščih. Pa še malce bi radi poživili tudi konkurenco med spoloma in pred ekran privabili še več gledalk in gledalcev!

Kako lahko postanete komenatorka?

Na SportklubTV si želijo, da v akciji zberejo veliko prijav in da se bodo po koncu izobraževanja lahko pohvalili, da so na SportklubTV pridobili kar nekaj kakovostnih sodelavk.

Kandidatka mora:

  • biti stara najmanj 18 let;
  • končati mora najmanj srednjo šolo;
  • mora znati najmanj en svetovni jezik.

Prošnjo za sodelovanje, ki jo morate najkasneje do 15. septembra 2017 poslati na naslov SportklubTV, 1231 Ljubljana-Črnuče, Brnčičeva 49 ali na e-naslov: info@sportklub tv.si, mora vsebovati kratek življenjepis, v katerem zapišite kateri tuji jezik obvladate in s katerim športom se ali ste se ukvarjale.

Za več informacij poglejte na SportklubTV spletno stran sportklub.si.