Saj ni res, pa je: Buggatijeva letalska prikazen, za katero bi bili mega bogati pripravljeni odšteti vrtoglavo vsoto

Na spletu so se pojavile podobe letala Buggati Chiron in ultra bogatim so se v hipu pocedile sline …

Saj ni res, pa je: Buggatijeva letalska prikazen, za katero bi bili mega bogati pripravljeni odšteti vrtoglavo vsoto (foto: Supercar Blondie) Supercar Blondie
19. 3. 2023

Le peščica Zemljanov se lahko pohvali z v garaži parkiranimi Buggatiji.

A marsikateremu lastniku te prestižne avtomobilske znamke so se pred časom zasvetile oči ob novici, da lahko svojo zbirko Buggatijev dopolni s posebno izkušnjo letala Buggati Chiron.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex - that girl with the Cars (@supercarblondie)

Podjetnik in zbiratelj Bugattijev Manny Khoshbin je tako pod objavo navdušeno zapisal: »Kam nakažem svoj depozit?« in ni bil edini, ki so se mu ob pogledu na hiperšportnika v podobi letala zasvetile oči.

Od oblike sprednjega dela do sedežev v kabini, vsaka podrobnost je oblikovana po podobi slovitega Chirona. Pilotska kabina je replika Buggatijeve ikonične podkvaste sprednje maske, pa tudi osvetlitev je izdelana po zgledu prestižnega avtomobila.

Ob boku letala se pojavi silhueta v obliki črke U kot pri jeklenem avtomobilskem lepotcu.

Za piko na i je letalo opremljeno po podobi Chironove notranjosti, v kombinaciji črne in modre barve.

Ustvarjalci so šli celo tako daleč, da je vsak sedež na letalu kopija usnjenega oblazinjenega sedeža, kakršnega boste našli v avtomobilu.

Se zdi predobro, da bi bilo res? Pa še kako prav imate! Vsi navdušeni mega bogataši bodo namreč morali še malo počakati. V resnici gre za 3D animacijo letala, ki je ustvarjena po ideji fikcijskega raperja FN Meke, čigar glasba nastaja ob uporabi umetne inteligence.

S tem pa norosti še ni konec. Omenjeni »raper« je namreč nekoč na prodaj ponudil Lamborghinijevo kahlico za otroke v vrednosti 6000 dolarjev.

Kako nor je ta svet, presodite sami, a kahlica je bila za to vsoto prodana novemu lastniku.