Shoppster Smart za nakup zimskih gum brez obrokov

Ste vedeli, da ob zunanji temperaturi -7°C zimske gume potrebujejo 27,7 m dolgo zavorno pot? Seveda ob predpostavki, da vozite po omejitvah znotraj naselja. Če pa za enako zaviranje v enakih razmerah uporabite letne gume, je pa zavorna pot skorajda dvakrat daljša. Da ne omenjamo, da je od sredine novembra obvezna uporaba zimske opreme. Tveganje ni frajersko, zato Shoppster poskrbi, da bo avtu v hladnih mesecih opremljen za zimske razmere.

Shoppster Smart za nakup zimskih gum brez obrokov (foto: Shoppster) Shoppster
10. 2. 2023 | Promocijsko sporočilo

Vaš jekleni konjiček se naj po snegu šopiri s polno zimsko opremo, da boste tudi ostalim voznikom zgled za varno vožnjo. Za izbiro kvalitetne avto opreme skočite v spletno trgovino Shoppster, ki ti z začetkom leta ponuja program zvestobe Shoppster Smart za pametno nakupovanje po ugodnih cenah ter dodatne prihranke in ugodnosti. 

V programu zvestobe Shoppster Smart, katerega član postanete brezplačno in kadarkoli, vas vsak mesec čaka osvežena ponudba najmanj 50 izdelkov iz vseh kategorij s prihranki do kar 40 %. Iščete izdelke za avto? Se pripravljate na pomlad in potrebujete pripomočke za dom in vrt? Potrebujete novo napravo bele tehnike? Pestra ponudba izdelkov je široka in zavidanja vredna. Kako postaviti član Shoppsterjevega programa zvestobe? Hitro in enostavno – odklikajte na Shoppster Smart stran in vnesite svoje podatke. Za včlanitev pa predhodni nakup ni potreben.

Pametni izbor dneva in vikenda 

Člani Shoppster Smart lahko kupujejo tudi v sveži promociji »Smart izbor dneva«, ki od ponedeljka do četrtka ponuja izbrani izdelek z dodatnimi ugodnostmi, od petka do nedelje pa se lahko morda prav izdelek, ki si ga že dlje časa ogledujete, znajde v ugodnejši ponudbi, ki so jo poimenovali »Smart izbor vikenda«. 

Posebna ugodnost: obročno nakupovanje Leanpay

Še en razlog zakaj se pridružiti Shoppster Smart! Ko imate v načrtu večji nakup, lahko kot član koristite nakup na obroke, in sicer s posebno ugodnostjo, ki bo olajšala vaš nakup!  Program Shoppster Smart namreč v okviru posebne ponudbe vsem registriranim uporabnikom omogoča obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov. Tako lahko spletni nakup na obroke opravite hitro in preprosto ter brez nepotrebne papirologije.

Telemachov naročnik? Čakajo vas dodatne ugodnosti!

Če ste naročnik Telemachovih storitev, boste ob včlanitvi postali del kluba zvestobe Shoppster Smart Connect, s tem pa pridobili še nekatere dodatne ugodnosti. Program namreč vsebuje ponudbo več kot 100 izdelkov do 50 % ugodneje, enkrat mesečno pa časovno omejeno ponudbo Connect shopping vikend, ki prinaša še več prihrankov. Prav tako je v sklopu programa zvestobe Shoppster Smart Connect uporabnikom vedno na voljo obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov.

Včlanite se v Shoppsterjev program zvestobe in nakupujte pametneje na shoppster.si.