Znana slovenska vplivnica na spletu delila zgodbo, kako je v Kopru zgorel njihov družinski avtomobil

Petra Parovel je osebna trenerka, podjetnica in spletna vplivnica, ki je na Instagramu razkrila, kakšen šok so v družini doživeli prejšnji konec tedna, poroča Metropolitan.si.

Znana slovenska vplivnica na spletu delila zgodbo, kako je v Kopru zgorel njihov družinski avtomobil (foto: Instagram/Petra Parovel) Instagram/Petra Parovel
27. 5. 2022

Kot je dogodek opisala sama, sta bili s hčerko na igrišču v Kopru in opazovali črn dim in ogenj v daljavi. Petra je v roke vzela telefon in začela snemati, a takrat še ni vedela, kaj gori.

Nato pa šok: poklical jo je prijatelj njenega moža Mitje Parovela in ji rekel, da gori njihov avtomobil. Sprva mu ni verjela, nato pa je prišla na kraj požara in zgroženo ugotovila, da je res gorel možev avto. V tistem trenutku je bil že popolnoma uničen. 

Mitja je pozneje na svojem Instagramu pojasnil dogodke.

Povedal je, da je za konec tedna avtomobil posodil prijatelju in temu se je med vožnjo nenadoma vžgal.

Ob tem je dodal, da noče razmišljati o scenarijih, ki bi se lahko zgodili in poudaril, da je najbolj važno, da so vsi živi in zdravi. Opozoril pa je tudi na napako avtomobilov znamke BMW, ki naj bi bili bolj nagnjeni k požarom zaradi EGR ventilov, vsaj tako mu je povedal njegov mehanik.

Foto: Posnetek zaslona/Instagram