Ta 65-letna televizijska voditeljica je nora na Porscheje, njene avtomobilske zbirke pa se nihče ne bi branil

Zakaj Porscheji?! Nihče ne ve ... morda ker zveni podobno njeni izbranki.

Ta 65-letna televizijska voditeljica je nora na Porscheje, njene avtomobilske zbirke pa se nihče ne bi branil (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2023

Televizijski voditeljici Ellen DeGeneres na prvi pogled ne bi prisodili brutalne zbirke Porschejev, a v resnici je 65-letnica velika ljubiteljica nemške avtomobilske znamke.

Plus Lamborghinija, Ferrarija in Land Roverja Defenderja. Po nekaterih ocenah se vrednost vozil v njeni garaži giblje okrog 1,5 milijona, kar za Ellen, katere vrednost je ocenjena na 370 milijonov, ni nič novega.

Svoji zbirki je pred časom dodala novega Porscheja 911 Targo, za katerega je odštela 186 tisoč ameriških dolarjev. Njen ikonični Porsche Targa pa ni kar tako. Voditeljica je namreč izbrala Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition.

S to edicijo so se pri Porscheju s posameznimi elementi in barvnimi shemami poklonili ikoničnemu slogu in dediščini znamke.

Poleg omenjenega Porscheja je Ellen ponosna lastnica Porscheja 993 s letnico 1994 in Porscheja 911 Turbo S. Pred časom pa so jo opazili celo v Porschejevem salonu med testno vožnjo novega električnega Taycana.

In zakaj prav Porscheji? Na spletu je mogoče zaslediti nekaj šaljivih komentarjev, da naj bi bila njena ljubezen do Porschejev posledica izbire soproge.

Ellen je namreč že dolga leta v zvezi z igralko Portio de Rossi, ime Portia pa se lahko z malo popačenja sliši precej podobno kot Porsche.

Kakorkoli Porschejem v garaži nekdaj priljubljene televizijske voditeljice delajo družbo še drugi avtomobilski lepotci. Ellen je namreč tudi lastnica Lamborghinija Urusa, ki je stalnica v zvezdniških garažah. Prav tako se naokrog rada prevaža z Land Roverjem Defenderjem 110, občasno pa tudi s Ferrarijem California.

Preberite še: V enem samem letu so mu ukradli 5 avtomobilov, zato se ta slavni igralec dandanes naokrog prevaža kar s …