Ta superzvezdnik z Youtuba ima v garaži kar 11 avtomobilov, a vsaj po obliki eden zasenči vse ostale

Logan Paul je vse, kar si lahko zamislite. Je igralec, pevec in spletna senzacija, ki je zaslovela z odpikanimi posnetki in razvpitimi videi. Jasno je, da fant ima finančna sredstva. In jasno je tudi, da si privošči vse, kar mu pade na pamet.

Ta superzvezdnik z Youtuba ima v garaži kar 11 avtomobilov, a vsaj po obliki eden zasenči vse ostale (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2022

Sedemindvajsetletni Logan Paul se je rodil v Westlake v zvezni državi Ohio. Že pri desetih letih je z bratom začel objavljati posnetke na spletu in skozi najstniška leta uspešno gradil svojo medijsko podobo. Sočasno je gradil še kariero v ameriškem nogometu in wrestlingu.

Že v študentskih letih je zaslovel z objavami posnetkov na platformi Vine, zato je leta 2014 opustil šolanje in se preselil v Los Angeles. Poleg spletnega zvezdništva, ki so mu ga prinesli posnetki, je dobil vlogo v seriji Zakon in red: Enota za posebne primere, pa tudi številnih televizijskih nanizankah in filmih.

Preberite še: To je 6 jeklenih lepotcev, ki jih je v svoji garaži skrival ta legendarni voznik formule ena

Leta 2016 je izdal prvih nekaj skladb, s čimer je zaplul tudi v glasbene vode. Ni kaj, fant številnih talentov. Kljub vrsti kontroverznosti povezanih z njegovimi posnetki in življenjem pa Logan uspešno pluje naprej. Dandanes je tako po nekaterih ocenah vreden kar 35 milijonov dolarjev.

Polaris Slingshot letnik 2019

Logan dobro ve, kako zapravljati denar. Po podatkih revije Forbes je tako v njegovi garaži kar 11 avtomobilov. Od Dodga Challengerja SRT8 do Mercedesa Mavericka Sprinter Vana.

Nič pa ne prekaša Polaris Slingshota letnik 2019, mehaničnega in arhitekturnega hibrida med športnim avtomobilom in motociklom. Poganja ga 2.4-litrski bencinski motor Ecoteck, ki je umeščen longitudinalno med obe prednji kolesi, a zaradi treh koles in 173 konjskih moči, ki se prenašajo le na zadnjega, obenem nudi izkušnjo podobno motoristični vožnji.

Čeprav se vam številke morda ne zdijo visoke, gre za precejšnjo moč, sploh če pomislimo, da tehta pol manj kot Toyota Camry. Za dosego 100 km/h potrebujete le 5 sekund, končna hitrost pa seže vse tja do 210 km/h.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

Cene vozila so sicer uporabniku dokaj prijazne, začetne modele dobite že za manj kot 20 tisoč ameriških dolarjev. Nekoliko bolj napredne različice dobite že za nekaj tisočakov več, dodatno pa so vključeni audio sistemi, vzvratna kamera, prednje zaščitno steklo in širši nabor barv.

Preberite še: Izgubljena prikožnost za Slovenijo? Vzhodna soseda gradi moderno avtomobilsko tovarno

Za najdražjo različico Slingshota boste odšteli 30 tisočakov, imenuje pa se Grand Touring. Namenjena je premagovanju daljših razdalj, vključuje pa tudi navigacijo, večje prednje vetrobransko steklo, udobne sedeže in zložljiv nadstrešek. Nekaj takega si je 2019 omislil tudi Logan, ki je tako v svojem Slingshotu varen tudi pred vetrom in dežjem.