Ta F1 dirkač je predstavil svojo novo ljubezen, a ni to, kar mislite …

Njegovo dekle si dirkačevo srce deli s tem prekrasnim Porschejem!

Ta F1 dirkač je predstavil svojo novo ljubezen, a ni to, kar mislite … (foto: Instagram) Instagram
7. 2. 2023

Zadnje čase so se številni dirkači F1 odločili za osvežitev svojih garaž.

Carlosu Sainzu ml. je Božiček končno prinesel dolgo pričakovanega Ferrarija 812 Competizione, Lando Norris pa se je odločil, da svojo avtomobilsko zbirko nadgradi z McLarnom Arturo. 

Tudi Williamsov voznik Alex Albon ne zaostaja za svojimi dirkaškimi kolegi. Svetu je predstavil svojo novo simpatijo - prekrasnega Porscheja 911 Singerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Albon (@alex_albon)

Ljubitelji formule 1 so prepričani, da se v ozadju skriva skrito sporočilo!

Williams namreč tekmuje z motorji Mercedes-AMG, v zadnjem času pa so se pojavila namigovanja o partnerstvu s Porschejem, kar pa so v ekipi F1 zanikali. Hkrati sta Williams in Singer sodelovala pri razvoju najmočnejše različice Singerja s štirilitrskim bokserskim šestvaljnikom.

Porsche ne skriva želje po tem, da bi se pridružil karavani F1 in čeprav so pogajanja z Red Bullom padla v vodo, se nemški proizvajalec športnih avtomobilov ne namerava vdati.

Tajsko-britanski dirkač se je ob objavi fotografij nekoliko ponorčeval iz svoje boljše polovice, dekleta Lily Muni He. Pod fotografijo je namreč zapisal: »Vožnja ob sončnem zahodu z mojim dekletom … in Lily!«

Preberite si še: Hyundai in Kia si belita glave zaradi avtomobilskih tatov s TikToka: poglejte, kaj delajo …

Prekrasen starodobnik na sliki je ikonični Porsche 911, ki so si ga na novo zamislili pri Singer Vehicle Design. Ameriška delavnica je sicer pred časom naznanila, da bodo prenehali s predelavami, kakršnih smo bili vajeni doslej, ko so Porschejem 911 generacije 964 namenili videz prve generacije modela. Namesto tega so pripravili povsem novo podobo, ki se veliko bolj zgleduje z generacijo 930.