Ta priljubljeni igralec rad počitnikuje v prikolici, a ta je vse prej kot običajna

Ta avstralski igralec raje kot v prestižnem hotelu počitnikuje v prikolici.  

Ta priljubljeni igralec rad počitnikuje v prikolici, a ta je vse prej kot običajna (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2023

Chris Hemsworth se je številnim zapisal v spomin po vlogi Thora v Marvelovi istoimenski uspešnici, pojavil pa se je tudi v Netflixovem Extractionu in številnih drugih akcijskih filmih.

Hollywoodski igralec je velik ljubitelj pustolovščin, obenem pa ponosen Avstralec. Tako je zadnje počitnice preživel v neokrnjeni avstralski naravi, kjer se je zaljubil v počitniško prikolico Trooper 203, ki jo ponuja avstralsko podjetje Lotus Caravans.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

39-letni avstralski igralec je, kot gre sklepati iz objave, velik pristaš omenjene znamke počitniških prikolic. Nič čudnega, saj mu je njen slog pisan na kožo.

Prikolice so namreč primerne za odročne avanture, saj se zlahka prilagajajo še tako zahtevnim terenom.

Igralec je iskrivo dodal, da je počitniška prikolica primerna »ne glede na to, ali gre za zombi apokalipso ali dobro staro modno potovanje.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lotus Caravans - Australia's most premium caravans (@lotus_caravans)

Udobne in razkošne počitniške prikolice so izdelane v Avstraliji, kar igralcu, rojenemu v Melbournu, veliko pomeni. Na eni od slik, ki jih je delil na Instagramu, celo pokaže nalepko, ki to označuje. Trooper je sicer eden najbolj razkošnih modelov, ki jih ponuja Lotus Caravans, Chrisova prikolica pa v dolžino meri 6,1 metra.

Preberite si še: Dončić je s svojim Camarom poskrbel za pravo revolucijo, to vozilo si je zatem omislil njegov nekdanji soigralec

Kljub temu da počitnikujete v neokrnjeni naravi, vas v notranjosti prikolice pričaka kar največji luksuz. Od LED-televizorja do sedežne garniture iz pravega italijanskega usnja, pa do kraljeve postelje in kopalnice s prho.  

To ni prvič, da je Chris za počitnice izbral Trooperja, saj je dolgoletni oboževalec avstralske družbe. Leta 2020 se je z bratom Liamom odpravil na kampiranje v prikolici, za pot pa sta izbrala model Off Grid.