Ta sloviti glasbenik se je pohvalil s prav posebnim Porschejem, ki mu ga zavida ves zvezdniški svet

Pa je res njegov?! 

Ta sloviti glasbenik se je pohvalil s prav posebnim Porschejem, ki mu ga zavida ves zvezdniški svet (foto: Reddit) Reddit
18. 3. 2023

Gre za enega najbolj redkih Porschejev, edinstvenega Porscheja 968 L'Art.

Porsche 968 L'Art je rezultat sodelovanja med proizvajalcem avtomobilov in Arthurjem Karom, oblikovalcem, ki stoji za pariško znamko ulične mode L’Art De L’Automobile.

Ki je mimogrede nekdanji mehanik, zato mu poznavanje avtomobilov ni tuje. Kupe je mogoče zlahka prepoznati po zeleni barvi z ujemajočimi se pokrovi koles, na armaturni plošči pa se bohoti štoparica Tag Heuer.  

Pred časom se je omenjeni avtomobil znašel na Instagramu Justina Bieberja, in sicer v luči njegovega 29. rojstnega dne. Številni so bili prepričani, da se je ob tej priložnosti obdaril z edinstvenim Porschejem, a očitno le ni tako.

Čeprav so številni mediji poročali, da je Porsche postal del Justinove zbirke, je po nekaj dneh postalo jasno, da se je avtomobil na Instagramu zvezdnika znašel po »naključju.«

Avtomobil je objavil v sklopu dogodka Moncler London Fashion Week, vse skupaj pa pospremil le z ikono poljuba. Sicer ne bi bilo nič nenavadnega, če bi si glasbenik resnično privoščil tako drago vozilo, saj naj bi bil po nekaterih podatkih »težak« kar 285 milijonov dolarjev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Cena primerka ostaja neznanka, avtomobil pa je bil predstavljen leta 2021. Vse odtlej je v lasti Arthurja Kara, ki se nikakor noče ločiti od avtomobilskega lepotca. 

»Ponavljam: nismo prodali našega 968 in ga nikoli ne bomo. Na žalost smo izdelali samo enega 968 L'ART in ta avto ni naprodaj. Želim si, da bi jih izdelali več in dali avto na voljo vsem, RES si želim, a žal ni tako,« je francoski oblikovalec zapisal na Instagramu.