To so popolni avtomobili za največje modne navdušence (bi ga imeli?)

Če želite svoje navdušenje nad modo in stilskimi kosi oblačil pokazati tudi na cesti, je naslednjih 5 prevoznih sredstev kot nalašč za vas. Z njimi se bo vsaka cesta spremenila v modno pisto.

To so popolni avtomobili za največje modne navdušence (bi ga imeli?) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2023

Fiat 500 in Gucci

Znamki sta moči združili leta 2011, ko je Gucci praznoval 90 let. Varnostni pasovi v zaščitni barvni kombinaciji Guccija, pokrovi platišč z njihovim logotipom in dodelano oblazinjenje sedežev so dali jasno vedeti, da je ta avtomobil nekaj posebnega. Italijansko cestno ikono so tako naredili še bolj posebno.

 

Volkswagen Golf GTI - Adidas

Pri Volkswagnu so Adidasu namenili tisto, kar jim najbolj pristaja; športno izvedenko enega njihovih najbolje prodajanih avtomobilov – Golfa GTI. Navzven povsem običajna kombilimuzina skriva športne sedeže s prepoznavnimi 3 črtami, ki so že vrsto let sinonim za nemško znamko športne opreme. Avtomobil so predstavili pri Vrbskem jezeru, kjer je mnoga leta potekal festival športnih in predelanih Volkswagnovih modelov.

 

Maserati Levante Zegna Edition

Dve veliki imeni italijanskega oblikovanja sta združili moči na omejeni seriji avtomobilov. Modna hiša Ermenegildo Zegna je oblikovala notranjost Maseratijevega modela SUV in ga naredila še prestižnejšega in elegantnejšega. Znamki sta sodelovali že prej; Zegna je svoj pečat pustila tudi na Ghibliju in Quattroportu.

 

Piaggio Vespa 946 Christian Dior

Če želite še več vetra v laseh, je ta skuter kot nalašč za vas. Francoska modna hiša Christian Dior je oblikovala Piaggiovo Vespo. Še ena italijanska ikona tako združuje uglajenost in bogato zgodovino obeh znamk. Pri Diorju so ob tej priložnosti oblikovali še kovček in čelado; oba krasi monogram, ki jih z motorjem lepo povezuje v komplet, ki je vreden zavidanja in občudovanja.

fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberite še: Dončić je s svojim Camarom poskrbel za pravo revolucijo, to vozilo si je zatem omislil njegov nekdanji soigralec

Priporočamo tudi: Ta nekdanji F1 dirkač je postal prvi lastnik Rimčeve Nevere, a ob testni vožnji ni šlo vse po maslu