Valentinovo je pred vrati: avto-moto navdušenci, veste, kako resnično zadovoljiti žensko?

Februar je mesec zaljubljencev, Valentinovega, na katerega je nežnejši spol budno pozoren, pregovorno močnejši spol pa se nanj pogosto spomni v zadnjem trenutku. Nič za to. Ne morete si namreč niti predstavljati, kakšno neverjetno moč imajo rože. Šopek dišečega cvetja poskrbi, da se zgladijo še tako velika nesoglasja in pričara iskrice v oči. Če boste svoji dragi z njim večkrat polepšali življenje, boste njen kralj. In to je pravzaprav tisto, kar si želite, je tako?

Valentinovo je pred vrati: avto-moto navdušenci, veste, kako resnično zadovoljiti žensko? (foto: Jana in Simon Photography) Jana in Simon Photography
2. 2. 2022 | Promocijsko sporočilo

»Happy wife, happy life,« je angleška fraza, ki namiguje, da boste s tem, ko boste osrečili vašo boljšo polovico, posledično tudi sami srečnejši. Zakaj? Po eni izmed teorij sodeč bo srečna in dobro razpoložena žena naredila vse, da izboljša razpoloženje svojega partnerja. Če ste torej frazo že vpeljali v svoj vsakdan, vam gre čestitati, če še ne, je zadnji čas, da narišete nasmeh na ustnice svoje drage. Vsak dan je dober dan za šopek živopisanega in dišečega cvetja, v prihajajočih mesecih, pa že številni prazniki namigujejo, da bo priložnosti za cvetje še nekoliko več.

Metka iz Sanjskega šopka vam razkriva pet razlogov, zakaj ženske obožujejo rože in verjamemo, da bomo s tem prepričali tudi vas, da je cvetje kot darilo res nekaj posebnega.

1. Ženski nasmeh ob poklonu rož je neprecenljiv

Se vam zdi škoda zapravljati denar za rože, ki v le nekaj dneh ovenijo? Napaka. Kar spomnite se, kako je videti vaša partnerka, ko prejme šopek rož. Njen nasmešek pove vse in to je glavni razlog, da ji podarite šopek, saj je občutek, ko ga prejme, trajen. Zlahka vam bo natančno opisala vsak trenutek v življenju, ko je od nekoga prejela rože in se spomnila občutkov, ki so se takrat prebudili v njej. Prav tako pa se boste tega nasmeška in veselja spomnili tudi vi. In to je čar podarjanja rož – romantični občutek. Vrednost torej ni v denarju, ki ga zapravite za nakup rož, ampak v nasmehu in iskricah v očeh, ki vam jih ženska nameni ob lepem šopku cvetja.

2. Rože so jezik ljubezni

Zagotovo se spomnite reka, da če želite ženski poklonit naklonjenost, ji podarite cvetje. In ko boste ponosno zakorakali po ulici s šopkom rož ali zgolj z eno vrtnico,  namenjeno prav njej, bo videla, da vas ni sram pokazati svoje moškosti in ponosa. Takrat bo v vas prepoznala pravega romantika. Marsikateremu moškemu je na žalost še danes pod častjo nositi rože, saj te simbolizirajo ženstvenost. A rože so jezik ljubezni in naj spregovorijo namesto vas, saj znajo vzbuditi prave občutke, ki jih težko ubesedite.

3. Ženske so kot rože – posebne in lepe

Simbolika, ki jo že od nekdaj radi uporabljamo. Lepoto ženske primerjamo z lepoto rož in obratno. In res je. Ženske so posebne in lepe, vsaka na svoj način. Prav zato si zaslužijo biti spoštovane, ljubljene in pocrkljane. In ko v dar prejmejo izjemen šopek, ga vzamejo za svojega. Počutijo se tako posebne, kot je poseben šopek, ki so ga prejele v dar. Poistovetijo se z njim in to lepoto v tistem trenutku tudi izrazijo. Ko ženski podarite rože, ji s tem pokažete, da izražate skrb do nje in njenih čustev. In to je tisto, kar pri ženski šteje največ – dokaz, da vam je zanjo mar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANJSKI ŠOPEK wedding florist (@sanjskisopek)

4. Občutek pomembnosti – zanjo in za vas

Ko bo vaša partnerska prejela šopek, ki ga ne pričakuje in bo nad njim navdušena, boste posledično navdušeni tudi vi. In to ni sebična gesta. Vi ste tisti, ki ste jo naredili pomembno, srečno in ljubljeno. Zmagovalna kombinacija.

5. Ker si to zaslužijo

Rože poklanjamo ob različnih priložnostih – za rojstni dan, za valentinovo, dan žena ali materinski dan. So del našega življenja, tako kot ljudje, ki jih imamo radi. In z rožami pokažemo to, kar včasih težko izgovorimo: ljubezen, ponos ali opravičilo. Ženska si vsake toliko zasluži svoj šopek rož pa naj bo to ob posebni priložnosti ali pa kar tako. Preprosto, ker si to zasluži.