YouTuber iskal pozornost, končal pa z uničenim 1,2 milijona vrednim McLarnom v izložbi avtosalona

13. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli
YouTuber iskal pozornost, končal pa z uničenim 1,2 milijona vrednim McLarnom v izložbi avtosalona (foto: Reddit)
Reddit

Hotel je le dober posnetek, dobil pa razbitino …

Vozniki superšportnikov se želijo včasih postavljati pred drugimi, zlasti če so si bogastvo ustvarili na podlagi spletnih platform in videoposnetkov. Tako smo bili v zadnjih letih priča številnim avtomobilskim nesrečam, saj nevešči vozniki žal niso znali obvladati svojih super športnih pošasti. Ena zadnjih žrtev je McLaren Senna. 

McLaren Senna in bližnje srečanje z avtosalonom

Na Redditu se je pojavil posnetek nesreče, ki prikazuje redkega McLarna Senno s skoraj 800 konjskimi močmi (597 kW) med pospeševanjem po prometni ulici. Eden najhitrejših avtomobilov na zemeljski obli, z neverjetno nizko težo, je na trgu ocenjen med 1,0 in 1,2 milijona evrov. Morda je za to gledanje omenjenega posnetka še toliko bolj boleče. 

McLaren Senna Crashes in LA
byu/slattdemon99 inmclaren

Posnetek prikazuje dragega superšportnika, ki se pelje po bulvarju Ventura v Los Angelesu (ZDA), nato pa je voznik zbrani množici najprej začel kazati svoje "vozniške sposobnosti", preden se je dobesedno izstrelil naprej po bulvarju. A po posnetku sodeč je pri tem izgubil nadzor nad vozilom in z veliko hitrostjo trčil v zid Lexusovega salona ob cesti.

Za volanom vozila naj bi bil po komentarjih sodeč youtuber Edmond "Mondi" Barseghian. Slednjemu razbitine dragih avtomobilov niso tuje. Že lani naj bi tako razbil povsem novega Hummerja EV, le 12 kilometrov potem, ko ga je odpeljal iz salona. Med drugimi njegovimi žrtvami pa sta po komentarjih sodeč tudi Porsche 992 GT3 in GT3RS. 

Prednji del Senne in prednja kolesa so povsem uničeni, tako kot tudi stena salona, zato bo ​​popravilo vse prej kot poceni.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk