Želite "z avtomobilom" zaslužiti 100.000? Ta vplivnež vam ponuja toliko, če najdete ...

Želite na svoj račun pospraviti 100 tisočakov?!

Želite "z avtomobilom" zaslužiti 100.000? Ta vplivnež vam ponuja toliko, če najdete ... (foto: Lamborghini) Lamborghini
4. 1. 2023

Morda vam ime Ed Bolian zveni znano? Če ne, boste tega spletnega vplivneža in ustanovitelja aplikacije VINwiki, namenjeni odkrivanju in dokumentiranju zgodb redkih avtomobilov, bolje spoznali v naslednjih vrsticah.

Bolian je velik navdušenec nad eksotičnimi avtomobili, eden izmed njegovih sanjskih avtomobilov pa je tudi neverjetno redek Lamborghini Murcielago LP670 SV z ročnim menjalnikom. Kot je odkril nedavno, naj bi bila še dva doslej neznana primerka omenjenega vozila in odločil se je, da si enega kupi.

A to je vse prej kot preprosto, zato je za pomoč prosil svoje sledilce. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Bolian (@edbolian)

Za kakršnokoli uporabno informacijo, na podlagi katere bi lahko prišel do lastništva enega izmed treh primerkov vozil, namreč ponuja kar 100.000 ameriških dolarjev.

 Vse, kar morate storiti, je, da se podate v lov na slovite Lamborghinije, ki so, glede na svojo zbirateljsko vrednost, prav zagotovo v rokah premožnih zbirateljev. Če so se ti pripravljeni ločiti od njih, pa je nekaj drugega. 

In zakaj je Lamborghini Murcielago LP670 SV z ročnim menjalnikom tako poseben?

Redka zver je ena izmed tistih z atmosferskim motorjem V12, ki ga pri italijanskem proizvajalcu avtomobilov postopoma opuščajo.

Odkar so presenetili s to novico, se je povpraševanje po slovitih modelih z omenjenim motorjem močno povečalo. Poleg tega so ročni menjalniki pri superšportnih avtomobilih velika redkost.