Asistenčni sistemi in zabavne tehnologije: spoznajte vse, kar ponujajo sodobni avtomobili!

Pridružite se brezplačni delavnici in spoznajte vse sodobne tehnologije, za katere morda niste vedeli, da obstajajo in kako delujejo.

Asistenčni sistemi in zabavne tehnologije: spoznajte vse, kar ponujajo sodobni avtomobili! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2021 | Promocijsko sporočilo

Seznam asistenčnih sistemov, ki jih avtomobilski proizvajalci ponujajo v novih avtomobilih je iz leta v leto daljši, enako pa velja tudi za razvedrilne sisteme. Teh je v sodobnih avtomobilih toliko, da tudi pri Avto magazinu kar nekaj časa pred testom vsakega avtomobila. Tako je povsem razumljivo, da imajo – oziroma imate – pri nakupu ali uporabi novega (ali pa vsaj novejšega) avtomobila nekaj težav pri privajanju tehnologiji tudi vsi tisti, ki se z avtomobilsko tehniko ukvarjajo manj pogosto.

Nepoznavanje zabavnih in varnostnih sistemov seveda vodi k neizkoriščenosti le-teh, s tem pa tudi k manjšemu udobju ter varnosti v vožnji. Nenazadnje so celo elementi, ko so nasloni glave in druge komponente v kabini v zadnjih letih pridobili dodatno funkcionalnost in tako pripomorejo k večji varnosti.

Da bi bilo z novimi tehnologijami seznanjenih kar največ voznikov so se zato pri Zavarovalnici Triglav odločili, da pripravijo posebno virtualno delavnico, pravzaprav digitalni posvet z naslovom Asistenčni sistemi: med varnostjo in udobjem, vam bosta funkcionalnosti in prednosti novih tehnologij predstavila Andrej Brglez, direktor Inštituta za civilizacijo in kulturo, sociolog, publicist, raziskovalec in razvojnik vsebin trajnostne mobilnost ter Jaka Klement, direktor avtomobilskih zavarovanj pri Zavarovalnici Triglav.

Delavnica bo potekala 30. marca ob 17. uri, trajala bo eno uro, udeležba na njej pa bo brezplačna. Če udeležba na delavnici zanima, se lahko nanjo prijavite preko spletne povezave, kjer morate pustiti vaše osebne podatke, hkrati pa ne pozabite na sodelovanje v kratki anketi, sestavljeni iz štirih vprašanj.