Tako bo vsakodnevno življenje z avtomobilom v mestu še lažje

Podjetji EasyPark in Renault sta sklenili partnerstvo na področju razvoja parkirnih storitev. Poleg plačevanja in podaljševanja parkiranje bodo v okviru tega sodelovanja razvijali tudi rešitve za polnjenje električnih vozil kar preko zaslona na avtomobilu. 

Tako bo vsakodnevno življenje z avtomobilom v mestu še lažje (foto: Renault) Renault
20. 5. 2022

Podjetji zdaj skupaj predstavljata funkcije aplikacije EasyPark, ki so neposredno integrirane v informacijsko-razvedrilni sistem novega Renaultovega avtomobila Megane E-Tech Electric in Renaultu Australu. Pri obeh modelih bodo vozniki lahko naložili aplikacijo neposredno v informacijsko-razvedrilni sistem avtomobila.

V Sloveniji lahko uporabniki storitve EasyPark v vozilu Megane E-Tech Electric upravljajo z vsemi storitvami, ki jih EasyPark omogoča na naših tleh - od plačevanja in podaljševanja parkirnine na daljavo, ali polnjenja električnega vozila, upravljanja z več registrskimi številkami hkrati ter nastavitvijo korporativnega računa za svoje zaposlene. Prav tako bo v prihodnje pri nas na voljo funkcija Find&Park, pri kateri si lahko neko parkirno mesto rezervira voznik vnaprej. EasyPark že ima podobna partnerstva z avtomobilskimi znamkami Volvo, Polestar in Mercedes Benz. Aplikacija je na voljo tudi preko trgovine Google Play v Megane E-Tech Electric in vseh vozilih, ki podpirajo OpenR Link.