Uvodnik Dušan Lukič: Glasovanja

V preteklih dveh mesecih ste bralci Avto magazina in obiskovalci naše spletne strani lahko glasovali za Najboljše avtomobile 2012 in sodelovali v anketi o položaju avtomobilskih blagovnih znamk.

18. 11. 2011

Kdo ima kakovostne avtomobile, kdo športne, kdo zna dobro poskrbeti za svoje stranke, nas je zanimalo – pa seveda, kateri avtomobili se vam zdijo najboljši v posameznih razredih. Odziv je bil kot vedno odličen, glasovalo vas je (po prvih podatkih) skoraj dva tisoč.

A že v tej številki Avto magazina vas čaka nova možnost, da poveste svoje mnenje o novih avtomobilih (in osvojite bogato nagrado, osebni avtomobil Škoda): glasovanje za Slovenski avto leta 2012. Od letos je namreč tudi Avto magazin član žirije tega izbora.

Tako v uredništvu sodelujemo kar v štirih velikih izborih: poleg omenjenih Najboljših avtomobilov in Slovenskega avta leta so člani naše redakcije tudi v žiriji za Evropski avto leta (Tomaž Porekar) in Autobest, izbor najavtomobila držav (približno) vzhodne, centralne in južne Evrope (tu je član žirije Vinko Kernc). In medtem ko pri Evropskem avtu leta in Autobestu glasujejo le strokovnjaki, imate pri Slovenskem avtu leta možnost, da vplivate na rezultat, tudi vi.

Navodila, seznam avtomobilov, ki so letos v konkurenci, ter glasovnico najdete v reviji na strani 20, seveda pa lahko glasujete tudi na spletu, na Avtomagazinovi spletni strani www.avto-magazin.si. In ker je v igri bogata nagrada, vam seveda želim veliko sreče pri žrebu.

Dušan Lukič