Aleš Bravničar naši novinarki zaupal, kaj je parkirano v njegovi garaži

To, da je Bravničarjev odnos do avtomobilov nekoliko drugačen od stereotipnega moškega, že vemo. Tokrat nas je zanimalo predvsem, kaj natančno je parkirano v njegovi garaži, in ugotovili smo naslednje.

13. 11. 2022

Ko je naša novinarka Nika Arsovski v pogovoru, ki smo ga pred časom objavili na našem portalu, Aleša Bravničarja vprašala, kaj je sicer parkirano v njegovi garaži, ji je ta odgovoril:

"Trenutno dva družinska avtomobila, dva Forda. Jaz vozim Forda Rangerja 3.2, predvsem iz ljubezni do funkcionalnosti. Je izjemno prostoren, kar mi pride prav, poleg tega pa lahko na kasonu tudi prespim. V ta namen sem kupil ameriški šotor 'truck tent', primeren za pick-up avtomobile. Ko se spodnja vrata kasona odprejo, šotor pritrdiš na odprtino in zapneš na kolo. V njem je dovolj prostora za spanje dveh odraslih oseb."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʙ ʀ ᴀ ᴠ ɴ ɪ ᴄ ᴀ ʀ (@bravnicar)

Gre za priljubljen Fordov poltovornjak (Ford že kar nekaj let dominira na domačem in evropskem tržišču tovrstnih vozil), Bravničarjev pa je opremljen z najmočnejšim dizelskim motorjem, ki so ga pri Fordu zaradi previsokih izpustov pred leti umaknili iz proizvodnje. 3,2-litrski dizelski motor sicer proizvede okroglih 200 'konjev' ali 147 kilovatov moči, svoje 'nadaljevanje' pa bo v obliki trilitrskega šestvaljnika dobil v novi generaciji Rangerja, ki jo na našem trgu še čakamo.

Preberite še: Damian Merlak ali Ivo Boscarol: Kdo vas s svojim avtomobilskim izborom bolj prepriča?