Nikoli ne uganete, kaj vozi Baby Lasagna!? Svojega starega Opla je zamenjal za to avtomobilsko pošast…

14. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Nikoli ne uganete, kaj vozi Baby Lasagna!? Svojega starega Opla je zamenjal za to avtomobilsko pošast… (foto: Profimedia)
Profimedia

Uh, to pa je bil preskok! Se strinjate?

Hrvaška senzacija na Evroviziji Baby Lasagna je sicer pristala na drugem mestu finalnega izbora, a si utrla pot v srca številnih gledalcev. Pod izvirnim glasbenim vzdevkom se sicer 'skriva' 28-letni Marko Purišić, ki si je za pot v Malmö, koder je potekal izbor izbral prav posebno vozilo. Na zagrebško letališče ga je namreč pripeljala kar Rimčeva Nevera. 

@thebabylasagnaofficial

Nevera is just crazy 🤯

♬ Rollin' (Air Raid Vehicle) [From "The Fast And The Furious"] - Geek Music

»To je res doživetje. Imel sem prijatelja, ki je imel nizkega BMW-ja, pa se nam je zdel njegov avto hiter, a bi ga Nevera zlahka prehitela. Zdaj po tej izkušnji mi bo dolgčas na letalu. Nismo dirkali, bi pa rad enkrat to izkusil, da vidim, kako je dirkati z več kot 300 km/uro,« je za RTL povedal glasbenik, ki se je malo zatem vkrcal na letalo za Švedsko, kjer je povzročil pravo malo evforijo s pesmijo Rim Tim Tagi Dim. 

Tokrat v Neveri, sicer za volanom Opla 

Marko, ki je že pred samim začetkom glasbenega tekmovanja veljal za enega favorita, se je na letališče resnično pripeljal v stilu. Novinarjem pa je še zaupal, da je vožnja v enem najhitrejših avtomobilov na planetu, ki do 100 km/h pospeši v manj kot dveh sekundah, res posebna izkušnja. Sploh v primerjavi z avtomobilom, ki ga vozi sicer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Marko je sicer lastnik vozila Opel Corsa z letnico 2006. »Nevera je najboljši avto, v katerem sem se kdaj vozil, zagotovo. Velika sprememba glede na mojo Corso iz leta 2006," je namreč za RTL še povedal pevec, ki ima sicer na svoje Instagram profilu tudi fotografije z Jeepom in Volkswagnom. 

Preberite še: