HUDO DOBRI triki za PRVOVRSTNO vročo akcijo v avtomobilu (ali 5 grehov za volanom)

Se še spomnite noro vročega prizora med Leonardom DiCapriem in Kate Winslet iz filma Titanik? Tu je nekaj namigov, kako si prvovrstno vročo akcijo lahko privoščite tudi vi in vaša boljša polovica.

HUDO DOBRI triki za PRVOVRSTNO vročo akcijo v avtomobilu (ali 5 grehov za volanom) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 10. 2022

Ampak še preden začnemo ... varnost naj bo tudi tu na PRVEM mestu. Prvi pogoj dobrega seksa v avtu je namreč dobra (in varna) lokacija. Ugasnita torej avtomobil, zategnita zavore in se prepustita ...

#AvtoMagazinNasvet

Sedeže v avtomobilu prekrijta z brisačo. Še posebej, če so ti usnjeni.

#1 Uporabita varnostne pasove

Varnost naj bo na prvem mestu, užitek pa takoj za njo, in k temu vaju morda pripeljejo tudi varnostni pasovi.

Vi se usedite na zadnji sedež in se pripnite z varnostnim pasom. Roke postavite nad glavo, s šalom (ali majico) pa naj vam jih nežnejša polovica zaveže na naslonjalo za glavo. Na koncu naj vam na obraz povezne še sončna očala in stvar naredi še malce bolj ... skrivnostno.

#2 Romantika pod zvezdami

Odkrijta sončno streho, moški se usedete na sovoznikov sedež, ženska pa naj spleza na vas tako, da bosta obrnjena drug proti drugemu. Zazibajta se v ritmu, ki vama najbolj prija. In ko bo čas za vrhunec ... bosta ob pogledu navzgor tudi resnično videla zvezde.

#3 Tako, kot jim je najbolj všeč

Avtomobilske sedeže spustita tako, da so popolnoma ravni. Vi se ulezite na hrbet, ona pa vas naj zajaha. Samozavestno kot v postelji, a tokrat z nekoliko več adrenalina.

#4 Vzvratni pogled. Ups, ogledalo ...

Vzvratno ogledalo prilagodita tako, da se bosta vanj "nepričakovano" ujela med akcijo.

#5 Goreča strast

Za še bolj strastno vzdušje zaprita vsa okna in se prepustita romantiki, ki jo bo na oknu ustvarilo vajino dihanje. Prav tako, kot sta to naredila Kate in Leo v Titaniku. Se spomnite? Ne? Poglejte spodnjo fotografijo.

Fotografije: Škoda, Profimedia

Preberi še: Raziskali smo, v katerem avtu se najbolje seksa

Priporočamo tudi: Vroč seks v avtu? To so zgodbe ljudi, zaradi katerih si ga boste zaželeli takoj zdaj