To je jekleni lepotec, ki ga vozi Saša Lendero (Kar dobra družba, kajne?)

Priljubljena pevka se je na Instagramu pohvalila z lepotcem, ki jo spremlja v novem letu. 

To je jekleni lepotec, ki ga vozi Saša Lendero (Kar dobra družba, kajne?) (foto: Instagram/Saša Lendero) Instagram/Saša Lendero
23. 1. 2023

Saša Lendero, ki je slovensko javnost nedavno šokirala z novico, da se z glasbenim producentom Miho Hercogom ločujeta, po lastnih besedah ne spada med tiste, ki se na družbenih omrežjih hvalijo z avtomobili in drugimi rečmi, ki jih imajo.

Ker pa je konec lanskega novembra postala ambasadorka enega izmed slovenskih avtocentrov, je slovenska javnost kljub vsemu izvedela, kakšen lepotec ji bo letos delal družbo na cesti.

"Postala sem ambasadorka Avtocentra Štrucelj in naslednje leto bom vozila njihovega hibridnega lepotca Hyundai Tucsona," je pevka konec novembra oznanila na Instagramu in dodala tudi nekaj fotografij, na katerih je videti, s kakšnim jeklenim konjičkom se bo vozila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Spremljal jo je oče

"Njihovo zaupanje mi zares veliko pomeni," je dodala. Ob tem je razkrila, da gre za družinsko podjetje, kamor je pred skoraj štiridesetimi leti vozil avtomobil na popravilo že njen oče.

"Nihče drug ni znal pozdraviti njegovega neprijetnega 'klenkanja' na višjih obratih. Ata Šubelj pa je prisluhnil motorju, si vzel čas in našel rešitev," je zapisala in dodala, da jo je oče tja pospremil tudi tokrat.

"Zdaj pa grem prvi krog s svojim novim gentlemanom. Mislim, da je simpatija na prvi pogled," je zaključila zapis v objavi.

Članek je bil predhodno objavljen na Metropolitan.si

Preberi še: Takšen avtomobil vozi Ilka Štuhec (Bi ji ga pripisali?)

Priporočamo tudi: Je vožnja z električnimi avtomobili res cenejša? Tu so izračuni