Takole je nekdanjega dirkača F1 razočaral zvezdnik Brad Pitt

28. 10. 2022 | Nika Arsovski
Deli

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je trenutno pod budnim očesom javnosti, tudi zaradi sodniške sage, v katero se je zapletel z nekdanjo soprogo Angelino Jolie. Da bi se malo oddahnil in da bi zbral nekaj materiala za nov projekt, katerega rdeča nit je prav F1, se je udeležil dirke za VN ZDA. A tudi tu ni šlo vse po načrtih!

Le redkokateri gledalec F1 ne pozna nekdanjega dirkača Martina Brundla, ki pred dirko v množici obiskovalcev dirk formule 1 lovi znane obraze in jih sprašuje vse mogoče, da s tem ohrani zanimanje gledalcev pred malimi ekrani.

Njegovi intervjuji so nekje na pol poti med športom in šovbiznisom, na zadnji dirki za VN ZDA pa je sloviti voditelj naletel na hollywoodsko mino, natančneje Brad Pitta.

Slednji je dirko obiskal tudi zaradi službenih obveznosti, saj se njegov naslednji projekt v sodelovanju z Applovo platformo dotika tematike formule 1.

Pri projektu kot producent in svetovalec sodeluje celo sedemkratni svetovni prvak Lewis Hamilton.

Lahko bi torej rekli, da je bil obisk dogajanja na VN ZDA za Pitta dobra popotnica pred prihajajočim projektom. Ali pa tudi ne.

Ko je namreč k igralcu pristopil Martin Brundle, se zvezdnik zanj ni kaj dosti menil. Tudi ob vprašanju o novem projektu povezanem z F1 je ostal skrivnosten, ob tem pa le še pospešil svoj tempo hoje, da bi le ušel kameram.

Njegovi telesni stražarji so poskušali nekdanjega dirkača celo blokirati ter mu onemogočiti, da bi se približal Pittu.

Preberite si še: Na dražbi se bo znašel avtomobil tega glasbenega zvezdnika, izkupiček pa bodo v celoti namenili za pomoč Ukrajini

To je zmotilo številne gledalce pred malimi zasloni, večina je tako menila, da je igralčevo obnašanje skrajno nesramno in si s tem v resnici dela veliko škodo.

Novo na Metroplay: RENAULT CLIO - Nov obraz in nove oznake za slovenskega ljubljenčka! | Test