Znano je, kdo je lastnik avtomobila z registrsko "GO GOLOB", ki ga cela Slovenija pripisuje novemu predsedniku vlade

No, končno je znano, kdo je dejanski lastnik belega BMW X6, o katerem že lep čas govori vsa Slovenija.

Znano je, kdo je lastnik avtomobila z registrsko "GO GOLOB", ki ga cela Slovenija pripisuje novemu predsedniku vlade (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2022

O tem, da si lahko registrske tablice z oznako po izbiri, za ceno dobrih 121 evrov, pri nas naroči kdorkoli, smo že pisali.

Ravno tako smo pred časom že razkrili, da novi predsednik vlade, dr. Robert Golob, vozi hibridno gnanega Volva XC90Gre pravzaprav za priključnega hibrida, ki omogoča do 70 kilometrov električne avtonomije, povezava elektro- in bencinskega motorja pa zagotavlja do 335 kilovatov oziroma 455 'konjev' sistemske moči, ki se prenaša na vsa štiri kolesa.

No, zdaj pa je končno tudi uradno, da dr. Robert Golob zagotovo ni lastnik avtomobila z registrsko tablico "GO GOLOB".

Uredništvo medija Mariborinfo.com namreč razkriva, kdo je lastnik avtomobila s tablico "GO GOLOB". V uredništvu omenjenega medija so se pogovarjali z lastnico avtomobila, ki je povedala, kakšna naj bi bila njena povezava z novim predsednikom vlade.

Se še spomnite spodnje twitter objave?

To poletje na Twitterju kroži nemalo podobnih fotografij belega BMW X6, ki ga krasi registrska tablica po naročilu.

Omenjen je opazil tudi bralec spletnega portala Mariborinfo.com in se na njihovo uredništvo obrnil z vprašanjem, ali Robert Golob res dopustuje na Hrvaškem. Tamkajšnji zaposleni so stvar raziskali in ugotovili, kdo je pravzaprav lastnik "slavnega BMW X6 bele barve". Našli so dejanska lastnika avtomobila in z njima poklepetali, a sta želela ostati anonimna, ker da se ne želita dodatno izpostavljati.

Povedala sta, da "jima je situacija, ko ljudje njun avtomobil povezujejo s premierjem, že smešna."

"Ubogi ta Golob, ko mislijo ljudje, da je skos samo na morju. Ker mi smo dejansko sam za vikende dol," je za Mariborinfo.com povedala lastnica avtomobila, hkrati pa dodala, da imajo očitno ljudje res preveč časa, da se lahko ukvarjajo s fotografiranjem njunega avtomobila.

Lastnica belega avtomobila se je še pošalila, da s partnerjem o menjavi registrske tablice ne razmišljata, da pa razmišljata o tem, da bi "poleg registrske tablice umestila še logotip njunega podjetja". "Da bi potem delali vsaj reklamo za firmo, da imamo še mi kaj od tega," je še povedala in vnovič poudarila, da njun avtomobil nima nikakršne povezave z Robertom Golobom in da registrska tablica, na kateri je premierjev priimek, še ne pomeni, da je vse njegovo. 

Vir: Mariborinfo.com
Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta znani Slovenec si je kupil Ferrarija (poglejte ga + razkrivamo ceno!)
Priporočamo tudi: Zakaj Marjana Pipenbaherja ni bilo na otvoritvi Pelješkega mostu?