ARAI Quantic - nova linija čelad za sezono 2021

Arai z letošnjo sezono v svojo ponudbo dodaja novo linijo čelad Quantic. Prvenstveno je namenjena motoristom razreda sporttouring.

Čeprav misli ob omemebi razreda sporttouring, kadar je govora o čeladah znamke Arai, uidejo k linijo Chaser-X, pa je nova linija Quantic vendarle nekoliko manj športna. Torej še udobnejša in še primernješa za celodnevno uporabo.

Čeprav Quantic ne sodi med najbolj športne čelade znamke Arai, pa so na zadnji del vseeno dodali krilce, ki pripomore k večji stabilnostji in mirnosti pri visokih hitrostih, za tiste, ki pa se vendarle radi zapeljejo tudi po stezi, pa je Quantic opremljena tudi z dvojnim D obročkom za zapenjanje.

Vse čelade iz linije Quantic so prilagojene tudi za nadgradnje v smislu povezljivosti z bluetooth govornimi napravami, torej s prostorom za vgradnjo vmesnikov ter čepki za vgradnjo vmesnikov.

Quantic uvaja tudi novo generacijo prezračevanja, ki je zdaj še bolj učinkovito, zanimivo pa je sprednji zračnik integriran kar v 3D logotip znamke.

Cene bi se glede na pozicioniranost znotraj ponudbe znamke morale gibati med 600,00 in 700,00 EUR, seveda odvisno od izbrane barvne grafike.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"