Beta Alp 4.0 - velika pomladna osvežitev

Beta Alp 4.0 - velika pomladna osvežitev

Beta Alp 4.0 je bila pred začetkom sezone deležna opazne osvežitve, ki prinaša spremembe tako na tehničnem kot tudi vizualnem področju.

Ta zelo priljubljeni križanec med enduro in trial motociklom se odlično znajde na gorskih stezah in zasneženih poteh visokogorja, doma pa je tudi v mestu in drugih urbanih okoljih, kjer s svojimi lastnostmi velja za neustavljivega.

V letošnjo sezono bo zapeljal s čistejšim izpuhom, ki ustreza zahtevam standarda Euro4. Zmanjšanje škodljivih emisij pa ni edina novost, ki jo prinaša Beta Alp 4.0 modelnega leta 2018.

Po novem bo na voljo v dveh novih barvah, črni in beli, ki bosta kombinirani z rdečo barvo okvirja brez dvoma zelo vpadljivi in bosta privabila marsikateri pogled mimoidočih.
Obdelali so tudi sprednje vzmetenje, ki je kot prej še vedno zmožno premagovati vsakovrstne terene, hkrati pa je po novem bolj udobno. Izboljšan je zavorni paket, kjer so se poigrali z zavornimi čeljustmi, in tako dosegli boljši učinek, natančnejše odmerjanje zavorne moči in posledično večjo varnost.
Nov je osrednji digitalni informacijski zaslon.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja