Razmišljate o nakupu BMW R18? Sedaj je pravi čas za to

Razmišljate o nakupu BMW R18? Sedaj je pravi čas za to (foto: bmw group)
bmw group

BMW Motorrad Slovenija je za vse modele iz serije R18 pripravil posebno ponudbo financiranja, ki pa je časovno omejena.

Potem ko se je BMW lani z modeloma R18 in R18 Classic lani vrnil v razred kruzerjev, je letos ponudbo dopolnil še z dvema modeloma, ki sta namenjena udobju in potovanjem. Seveda s slogom.

Oba novinca sta v primerjavi starejšima bratoma nekoliko bolj amerikanizirana, torej namenjena dolgim in udobnim potovanjem v dvoje. Modela R18 B in R18 Transcontinental imata tako večji 24 litrski rezervoar, trde bočne kovčke in veliko sprednjo masko.

Najprestižnejši Transcontinental ima tudi zadnji kovček z udobnim naslonom in povišan prednji vizir. Veliki 1,8-litrski bokserski motor v vseh štirih različicah naboksa 67 kW (91 'konjev') moči, z voznimi lastnostmi pa je BMW v tem segmentu postavil nove stanarde.

Preberite še: Test: BMW BMW R18 Classic (2021)

Za vse tiste, ki jim pogled uhaja na katerega od modelov iz serije R18, pa je BMW pripravil posebno akcijo financiranja, brez obresti in brez stroškov odobritve. Prva shema financiranja 1/3-1/3-1/3 predvideva eno tretjino pologa, preostali dve tretjini pa se odplačata letno. Druga shema financiranja 50/50 pa predvideva 50-odstotni polog, po preteku enega leta pa še plačilo druge polovice. Ponudba velja do konca meseca junija.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja