Ducati DesertX Discovery MY 2025 - k nam prihaja že julija

Ducati predstavlja rahlo osvežen model DesertX. K nam prihaja že v mesecu juliju, s paketom Discovery pa s seboj vozi tudi bogato opremo.

Ducati DesertX, ki je od letos na voljo tudi v terensko še bolj zmogljivi različici Rally, je še vedno zelo svež motocikel, zato bo z modelnim letom 2025 dobil zgolj novo barvo. Standardni matirani beli barvi se bo pridružila tudi prepoznavna rdeče-črna grafika.

ducati

V kombinaciji s paketom Discovery bo opremljen tudi z bočnimi potovalnimi kovčki, ščitniki za roke, zaščito motorja in vodne črpalke, zaščito hladilnika hladilne tekočine ter zaščito oljnega korita. Serijsko bo opremljen tudi z ogrevanimi ročicami, za lažje vzdrževanje na potovanju pa bo imel tudi centralno stojalo.

ducati

Preko Ducatijeve aplikacije se boste lahko s svojim Duactijem tudi povezali, preko sistema Turn-by-turn pa se bodo vse potovalne informacije vključno z navigacijskimi navodili izpisovale tudi na barvnem zaslonu. Pri nas bo tako bogato opremljen Ducati DesertX Discovery z vključeno 4-letno 4Ever Ducati in asistenco na cesti stal 20.490 evrov.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak