Ducati Streetfighter V2 ni več samo rdeč - dobil je novo barvo, rezervirano samo zanj

Predvsem jih poznamo kot rdeče, bele, črne in rumene, a postopno njihova barvna paleta postaja bolj pestra. In to je dobro.

Ducati Streetfighter V2 ni več samo rdeč - dobil je novo barvo, rezervirano samo zanj (foto: ducati) ducati
15. 6. 2022

Že julija bi se moral pri prodajalcih pojaviti letošnji novinec Streetfighter V2, ki je bil od predstavitve doslej na voljo zgolj v rdeči barvi, a tokrat odet v atraktivno matirano zeleno barvo, ki so jo poimenovali Storm Green. Kot pravijo pri Ducatiju gre za zelo posebno barvo, ki še posebej dobro poudarja igro kontrastov na različnih podlagah. No, brez dvoma je v zeleno barvo obarvan Streetfighter V2 zelo atraktiven motocikel.

Streetfighter V2 je letošnji novinec, ki je namenjen tistim, ki so zgroženi ugotovili, da je model z motorjem V4 vendarle prebrutalen. Skorajda vsem, torej. Vsekakor pa je strah, da bi utegnili zaradi primanjkljaja dveh valjev pogrešati karkoli s področja moči, navora in zmogljivosti, povsem odveč. Njegov motor, 955-kubični Superquadro bo namreč s svojimi 153 'konji' in 101 Nm navora v vaše žile vsekakor 'napumpal' več kot dovolj adrenalina.