Ducati V3 by Cardo - komunikacijski vmesnik za najzahtevnejše

Ducati V3 by Cardo - komunikacijski vmesnik za najzahtevnejše (foto: ducati)
ducati

Iz Ducatija sporočajo, da bodo v njihovih prodajalnah vsak hip na voljo novi komunikacijski vmesniki, ki jih posebej za njih izdeluje specialist Cardo.

Konunikacijski sistem Ducati V3 by Cardo je namenjen popotnikom in tistim, ki na motociklu pogosto preživijo ure in ure, saj ga lahko aktivno uporabljate tudi do 13 ur skupaj. Napolnili ga boste v dveh urah, v primeru naglice pa ga lahko v dvajsetih minutah napolnite za naslednji dve uri delovanja.

Poleg tega nov komunikacijski vmesnik, ki je sicer brez vidne in štrleče antene omogoča brezžično povezavo do 15 Ducatistov v radiju 1,6 kilometra, kar pomeni, da je kot nalašč za večje skupine motoristov. Preklop med intercomom in telefonijo se izvaja avtomatsko, s pametnim telefonom pa je jasno povezan preko Bluetootha.

Ducati jamči tudi brezplačno programsko nadgradnjo, ki jo je mogoče izvesti brezžično preko aplikacije, lahko pa tudi z internetno povezavo preko USB priključka.

O ceni in razpoložljivosti pa lahko povprašate pri uvozniku AS Domžale Moto Center oziroma na Ducatijevi uradni spletni prodajalni - Shop.Ducati.com.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja