Dunlop Qualifier CORE - športnost odslej bolj dostopna in tudi za motocikle srednje kategorije

Dunlop je predstavil novo generacijo njihove priljubljene pnevmatike Qualifier, s katero bodo pridobili tako vozniki motociklov iz srednje kategorije, kot tudi tisti s športnimi motocikli in zmogljivimi sport tourerji.

Dunlop Qualifier CORE je bil razvit predvsem z mislijo na nekoliko manj agresivne motocikle, vendar za voznike, ki znajo ceniti in izkoristiti potencial prave športne pnevmatike. Novo serijo pnevmatik bo okarakterizirala predvsem dostopna cena in izboljšane vozne zmogljivosti predvsem na mokrem asfaltu. Utori na tej pnevmatiki so prevzeti s pnevmatike SportSmart, vendar z nekoliko drugačno razporeditvijo po celotni tekalni površini pnevmatike.

Pri Dunlopu stavijo, da bo nova pnemvatika postala prva izbira lastnikov modernih naked in športnih motociklov iz nižje in srednje kategorije, prav tako pa bodo z njo več kot zadovoljni lastniki bolj zmogljivih športnih tourerjev in športnih motociklov. Za začetek bo Dunlop Qualifier CORE na voljo v dimenizjah 120/70 ZR17 (spredaj) ter 160/60 ZR17 in 180/55 ZR17 (zadaj). Proti koncu leta bo razpoložljivih dimenzij še več in sicer; 120/60 ZR 17 (spredaj) ter 190/55 ZR17, 190/55 ZR17 in 200/55 ZR17 za zadnja kolesa.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol