Dunlop Roadsmart - medtem ko Roadsmart III ostaja, Roadsmart IV širi ponudbo

Dunlop predstavlja novo serijo pnevamtik Roadsmart IV, ki bo na voljo v dveh različicah, ob tem pa Roadsmart III ostaja v ponudbi.

Dunlop Roadsmart  - medtem ko Roadsmart III ostaja, Roadsmart  IV širi ponudbo (foto: dunlop) dunlop
9. 11. 2021

Dunlopove pnevmatike Roadsmart motoristi cenimo predvsem zaradi odličnega oprijema tako na suhem kot mokrem asfaltu, obenem pa tudi zaradi stabilnosti in nevtralnosti v vožnji. Pri tem je še posebej razveseljujoče dejstvo, da pnevmatika svoje dobre lastnosti ohranja tekom svoje celotne življenske dobe, torej tudi po več tisoč prevoženih kilometrih.

Dunlop že vrsto let s svojimi pnevmatikami Roadsmart poskuša pokrivati kar najvišje število popularnih motociklov, med katerimi še zlasti izstopajo sport-tourerji, crossover in seveda tudi veliki potovalni enduro motocikli. Z novo generacijo pnevmatike Roadsmart IV, ki bo na voljo v športni in touring različici pa nameravajo motoristom še nekoliko olajšati izbiro, saj bo vsaka od omenjenih še dodatno prilagojena za potrebe njihovega motocikla. Športnejša različica z dodatno oznako SP bo tako namenjena lažjim motociklom, različica GT pa velikim in težkim motociklom z izrazitim touring potencialom.

Nabor razpoložljivih dimenzij je zelo širok, z njimi pa Dunlop že v tem trenutku pokriva kar 17 od 20 najbolj prodajanih motociklov v Evropi.