F & B Acrobatics sta izbrala Hondo

Najbolj popularna slovenska akrobata, Filip in Blaž, bosta letošnje poletje preživela v družbi Hondinega motocikla.

Če smo še nekoliko bolj konkretni, s podjetjem AS Domžale Motocenter d.o.o. sta se dogovorila, da se bosta novih poti razveseljevala v družbi Honde CB650RA.

Če vprašate nas, bi si spretna Blaž in Filip težko izbrala motocikel, ki bi jima bil bolj pisan na kožo, saj jima je nova neo-retro CB-jka s štirivaljnim motorjem pravzaprav zelo podobna. Je agilna, spretna, živahna, gotovo tudi trpežna, predvsem pa predstavlja vzoren primer vnašanja novih idej in pristopov v srednji kategoriji slečenih motociklov.

Seveda se je ekipa Motocentra AS Domžale kot vedno izkazala in oba telovadna virtuoza tudi v celoti opremila z opremo iz njihovega založenega prodajnega salona.

Tako sta se Filip in Blaž oblekla v kakovostna in lepa oblačila. Iz butika znamke Macna sta izbrala jakni Tractix, hlače Stone in rokavice Track R, obula pa sta se v čevlje Dainese York. In čeladi? Izbrala sta udobni Nolanovi N87.

Fantje iz našega uredništva sicer raje pogledamo za kakšnim krilom, vseeno pa moramo priznati, da sta poba prav čedna (vabimo k ogledu galerije slik). Ugotavljamo, da sta izbrala pravo opremo, seveda pa jima želimo veliko varnih in brezskrbnih kilometrov.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"